Trillingen van ruimte en tijd

Trillingen van ruimte en tijd

Geachte heer, mevrouw,

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de Collegereeks "Trillingen van ruimte en tijd". Klik op Aanmelden en betalen, waarna u automatisch terecht komt op het Online Betaalplatform waar u direct kunt betalen via Ideal. Als u niet online wil betalen, maar via een overboeking, gelieve dezelfde stappen te doorlopen (dus ook klikken op Aanmelden en betalen), kies voor IBAN/Sepa betaling en klik op Betalen. Er zal dan een scherm verschijnen met de informatie voor de overschrijving.

Let op: uw aanmelding is pas definitief als bovenstaande stappen zijn doorlopen en de betaling in gang is gezet. 
 
De data en tijden zijn:
Maandagavonden 13, 20 en 27 januari, 3 en 10 februari 2020 – 19.30 tot 21.30 uur
 

Indien u niet alle colleges wenst te volgen, dan kunt u zich niet aanmelden met dit formulier. U kunt daarvoor een email sturen naar: sg-lectures@maastrichtuniversity.nl. Inschrijven voor afzonderlijke colleges kan alleen als er plaatsen over zijn.

Let op: U kunt een tweede persoon registreren door op de knop "Opslaan en extra persoon toevoegen" te klikken (rechts onderaan).


Met vriendelijke groet,


Studium Generale
sg-lectures@maastrichtuniversity.nl
043-3885307

Met het invullen van dit aanmeldingsformulier gaat u akkoord met onze disclaimer en het privacyreglement. Klik hier voor ons privacyreglement.
Tevens gaat u met het invullen van dit aanmeldingsformulier akkoord met het gebruik van uw gegevens om emails te sturen m.b.t. de Studium Generale activiteit(en) waar u zich voor aanmeldt.

€ 50,00

Totaal: € 50,00