Esther van Kooten Niekerk

Directeur Contakt Consulting en Kwatiermaker Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen | VNG

Als één van de twee Kwartiermakers Wkb houdt Esther zich bezig met de praktijkproeven en de inhoudelijke opgave rond informatievoorziening en optimale verbinding met de partijen in het netwerk.

Bart Dunsbergen

Projectleider Kwaliteitsborging Ministerie van BZK

Na studies Bestuurskunde werkte Bart bij EZ aan energiebeleid, waaronder de splitsing van de energiebedrijven en daarna bij de Algemene Energieraad en het Ministerie van VROM. Sinds 6 jaar is hij projectleider van de Wet kwaliteitsborging die 14 mei jl. door het parlement is aanvaard. Momenteel werkt hij aan de implementatie waarbij de nadruk ligt op een goede voorbereiding van partijen op het nieuwe stelsel van kwaliteitsborging. Dit stelsel is beoogd om per 1 januari 2021 inwerking te treden. 

Emile Jansen

Senior adviseur kwaliteitsmanagement Nieman groep 

Emile Jansen werkt bij Nieman Raadgevende Ingenieurs. Met een brede bouwkundige opleiding is Emile begonnen als 'bouwkundige; bij een gerenommeerde ingenieursbureau. Echter de nieuwsgierigheid naar de praktijk achter de tekeningen en details bracht hem bij toezicht op de bouw en het beoordelen van bedrijfsprocessen van met name ontwikkelende bouwers. in de jaren daarop kreeg hij steeds meer affiniteit met kwaliteitsborging.  

Jan Pieter van Dalen

Senior consultant | kwaliteits- en risicomanager | praktijkdocent | coach

Graag wil hij de bouw béter maken! Door kennis en ervaring hiervoor ter beschikking te stellen. Samen tot uw doel komen en aantoonbaar maken wat is afgesproken. Met vorming van professionals als vertrekpunt. Hij is actief op het gebied van kwaliteitsborging, risico- en bouwprocesmanagement, bouwfysica en duurzaamheid. Daar waar onderwijs-onderzoek-bedrijfsleven elkaar raken. 

Thomas van Belzen

Dagvoorzitter en journalist Cobouw

Thomas van Belzen studeerde Journalistiek aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle en onderzoeksjournalistiek in Utrecht. Sinds 2006 werkt hij als journalist bij Cobouw. Van politieke verslaglegging tot onderzoeksverhalen en persoonlijke interviews, over uiteenlopende thema's. Van Belzen is presentator van het Cobouw Café (de enige bouwtalkshow van Nederland). In 2014 schreef hij het boek Duurzaamheidsoorlog.

 

 

 

Partners