MARITIEM meets SAMXL
Oefen met het automatiseren van jouw productieproces bij het Smart Advanced Manufacturing XL Fieldlab in Delft!

Datum:
TBC

Tijd:
TBC

Locatie:
SAMXL
Rotterdamseweg 382c
Delft

Omschrijving:

Interesse in het automatiseren van het maakproces van jouw maritieme bedrijf? Meld je dan aan voor een bezoek aan het SAM|XL Fieldlab in Delft.

SAM|XL (Smart Advanced Manufacturing XL) is een onderzoekscentrum waarbinnen bedrijven en onderzoeksinstellingen samenwerken in het automatiseren en robotiseren van de productie van lichtgewicht en one-off constructies. In het fieldlab wordt techniek ontwikkeld en gedemonstreerd, en worden opschaalrisico's voor maritieme toepassingen beperkt. In de praktijk betekent dit dat je binnenkort op projectbasis gebruik kan maken van de SAM|XL faciliteiten om je bedrijf voor te bereiden op de uiteindelijke automatisering van het productieproces. Op 15 januari hoor je hoe SAM|XL jouw bedrijf kan helpen automatiseren en robotisieren. Ook vertelt Arnold Vaandrager van VABO Composites welke stappen zij al gezet hebben om hun productie te automatiseren. Benieuwd? Meld je dan nu aan!

Deelname is gratis, en je kan je hier aanmelden.

Maritiem meets SAMXL is een initiatief vanuit Maritime Delta/InnovationQuarter, Netherlands Maritime Technology en SAM|XL.

 

 

    

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren