UITGESTELD TOT NADER BERICHT (i.v.m. coronavirus)

Om de veiligheid van medewerkers en cliënten niet onnodig in gevaar te brengen gaat de Utrechtse Zorgparade niet door in april 2020. Alle onderdelen zijn geannuleerd. 

Zodra de situatie het toelaat, wordt besloten wanneer het programma opnieuw georganiseerd kan worden. 

 

10 dagen in de keuken van collega-professionals kijken

 

 

 

Voor én door medewerkers uit zorg & welzijn in Utrecht
In deze tiendaagse organiseren de professionals van diverse Utrechtse zorg- en welzijnsorganisaties samen een gevarieerd programma voor elkaar. Zo kunnen jullie, professionals, kennismaken met elkaar, elkaars expertise en elkaars organisatie. Kom meer te weten over bijvoorbeeld omgaan met een specifieke cliëntgroep, innovatie, informele of juist formele zorg, samenwerking of bekijk gewoon eens een hele andere organisatie van binnen! Tijdens deze tien dagen is er een gevarieerd aanbod van workshops, rondleidingen en meeloopmomenten. Stuk voor stuk korte interessante ontmoetingen dwars door Utrecht. 

Een kijkje in een andere keuken brengt je meer dan je denkt!
Bestuurders van ruim dertig Utrechtse zorg- en welzijnsorganisaties ontmoeten elkaar sinds 2015 in de Bestuurstafel Gezond Utrecht. Van UMCU tot preventie in de wijk, van informele zorg tot complexe GGZ en van diagnostiek tot thuiszorg. De grootste winst van hun ontmoetingen? "Samenwerken gaat soepeler als je elkaar kent en een goed beeld hebt van ieders bijdrage aan gezond Utrecht", aldus John Taks, bestuurder Diakonessenhuis.

Zien, meedoen en ontmoeten  
Die positieve ervaring gunnen we alle zorgverleners. Altijd al eens een ambulancepost, laboratorium of centrum voor psychologische testen van binnen willen bekijken? Of juist eens meer zien over een totaal andere tak van zorg of welzijn dan waar je nu werkt? Dan is dit je kans! Het is ook dé gelegenheid om te kijken waar cliënten waar jij mee werkt nog meer komen. En welke zorgverleners zij daar ontmoeten. 

Bekijk het complete aanbod en meld je aan via deze website.  

We wensen je tien mooie en boeiende dagen! 

 

De Utrechtse Zorgparade is een initiatief van de
Bestuurstafel Gezond Utrecht


 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren