Aanmelden Low-Code No-Code Day 2020

Low-code No-code Day is bedoeld voor mensen die vanuit IT of business verantwoordelijk zijn voor de digitale ontwikkeling binnen een gebruikersorganisatie. En vanuit die verantwoordelijkheid geïnteresseerd in de mogelijkheden die low-code/no-code biedt. Toegang voor deze doelgroep is gratis. 

((Toekomstige) leveranciers  van low-code producten of diensten behoren niet tot de doelgroep en kunnen geen toegang verkrijgen tot de Low-code No-code Day)

€ 0,00

Totaal: € 0,00

Factuuradres:

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht.

Annuleringsvoorwaarden: 

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar:  klantenservice@agconnect.nl. Meldt u zich binnen 14 dagen voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen van 50 euro ex btw. Uw mag eventueel wel een vervanger sturen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Aanmeldvoorwaarden: Gezondheidscheck voorafgaand aan het event

Momenteel zijn wij verplicht vanuit de overheid alle deelnemers te vragen een gezondheidscheck te doen. Indien u één dag voor het event ‘ja’ kunt beantwoorden op één van de vragen in de vragenlijst, verzoeken wij u contact op te nemen met onze organisatie. Helaas zullen wij u dan verzoeken uw aanmelding te annuleren. Klik hier voor de vragenlijst.

Acceptatie onder voorbehoud:

Jouw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer je niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om de aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers.

Portretrecht:

Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kan je je melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

bezoekersregistratie en avg
 bezoekersregistratie en avg