Food Future Event wordt (digitale) week van VMT

 --

VMT heeft vanwege het coronavirus besloten dat het Food Future Event 2020 in zijn oorspronkelijke (fysieke) vorm op dit moment niet haalbaar is. We vinden grote fysieke bijeenkomsten te veel risico's met zich meebrengen en niet verstandig. Maar we hebben goed nieuws! We hebben het Food Future Event dit jaar in een ander (online) jasje gestoken.

Met trots presenteren wij u: De Week van VMT op 16 t/m 20 november 2020. Food Future staat, samen met Food Safety, centraal in de (virtuele) Week van VMT. In de Week van VMT krijgt u op uw eigen werkplek of thuis, de essentiële kennis over voedselveiligheid, voedseltechnologie, productontwikkeling en -innovatie , die u nú nodig heeft. Met de kwaliteit die u van VMT gewend bent.

Het Food Future thema binnen de week van VMT biedt u grotendeels hetzelfde programma, verspreid over de week. De experts nemen actuele ontwikkelingen in productontwikkeling met u door. Kijk hier voor het programma en inschrijven van Food Future in de week van VMT.

 

 

 

 
 

Voor wie?

Het Food Future Event is de jaarlijkse bijeenkomst waar productontwikkelaars, kwaliteitsmanagers en directies  elkaar ontmoeten en updates krijgen over actuele onderwerpen. Praktijk, diepgang en het uitwisselen van meningen en ervaringen lopen als een rode draad door het programma. 

 

 

 

Jaarprijs Goede Voeding

Op 10 september wordt de Jaarprijs Goede Voeding uitgereikt aan een voedingsmiddelenbedrijf dat met een product aantoonbaar bijdraagt aan een gezonder en/of duurzamer voedingspatroon. De prijs is bedoeld voor voedingsbedrijven die hun producten vanuit een gezondheidsperspectief hebben verbeterd, bijvoorbeeld door minder zout, verzadigd vet, suiker of meer vezels te gebruiken. Dit jaar zal de uitreiking online plaatsvinden.

Meer informatie>