Prof. dr. Dennis Vink

Dennis Vink is hoogleraar financiën en investeringen. Hij is directeur van het Nyenrode Center voor Finance en is tevens gasthoogleraar aan de Deense technische universiteit in Kopenhagen. Hij is een veelgevraagd spreker en management adviseur op het terrein van financieel management in de publieke en private sector.

 

drs. Hans Haanappel

Drs. Hans Haanappel

Hans Haanappel is executive lecturer bij Nyenrode Business Universiteit. Hij is partner bij Value Insights en naast advisering op het gebied van waarderingsvraagstukken verzorgt hij trainingen over onder andere bedrijfswaarderingen en financiële modellering bij diverse (inter)nationale banken, participatiemaatschappijen en adviesfirma’s.

Dr. Mike Nawas

Mike Nawas is associate professor Financial Markets bij Nyenrode Business Unversiteit. Hij is mede-oprichter van het Londense financieringshuis Bishopsfield Capital Partners en heeft meer dan 25 jaar ervaring als internationale bankier en als adviseur van bedrijven en institutionele beleggers op het gebied van complexe financieringen. Hij is lid van het bestuur van de Stichting Administratiekantoor Aandelen Triodos Bank.

Mr. Diederick de Boer

Diederick de Boer is als M&A advocaat gespecialiseerd in mid market fusies en overnames, private equity en venture capital transacties. Diederick werkt voor veelal nationale en buitenlandse Private Equity en Venture Capital Firms en grotere corporate ondernemingen die hij begeleidt bij onder meer buy-outs, exits, management participaties en verstrekken van groeikapitaal. Sinds 2005 is hij verbonden aan de M&A praktijk van Lexence en sinds 2017 als partner.