Aanmelden Digital Customer Experience 2020
 

Donderdag 6 oktober 2020, Bomencentrum in Baarn

 

De earlybird korting (€50 ex. BTW) geldt tot en met 8 september 2020. Adformatie abonnees krijgen korting (€100 ex. BTW) tot en met 6 oktober 2020.

€ 449,95
€ -50,00

Totaal: € 399,95

Exclusief € 83,99 BTW. (€ 483,94 incl. BTW)

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht.

Annuleringsvoorwaarden:

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van €50 wegens administratiekosten in rekening gebracht.  Meld je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kan je bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van de inschrijving gebruik laten maken.

Acceptatie onder voorbehoud:

Jouw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer je niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om de aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kan je je melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

e ticketverkoop
 e ticketverkoop