Stage-event 'Get Connected' Commerce & Business IT Management 2020

Hogeschool Rotterdam Business School organiseert op donderdag 19 maart 2020 het Stage-event ‘Get Connected’ Commerce & Business IT Management.

Het stage-event biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met de tweedejaarsstudenten van de volgende opleidingen:

  • Commerciële Economie: Global Marketing & Sales
  • Commerciële Economie: Creative Marketing & Sales
  • Commerciële Economie: Marketing of Social Business
  • Commerciële Economie: SportMarketing & Management
  • Ondernemerschap & Retail Management
  • Business IT Management

Het stage-event staat wederom in het teken van ‘Get Connected’. Op deze dag draait het namelijk om verbinden, samenwerken en netwerken. Studenten kunnen tijdens dit event o.a. deelnemen aan de netwerkvloer om met uw organisatie kennis te maken.

Netwerkvloer
De netwerkvloer biedt u de gelegenheid om in contact te komen met tweedejaarsstudenten die op zoek zijn naar een stageplaats in het derde jaar van hun studie. De studenten van de opleidingen Commerciele Economie en Business IT Management zullen veelal per september 2020 of anders per februari 2021 starten met hun stage. Voor de opleiding Ondernemnerschap & retail Management start de stageperiode alleen per september 2020. 


Volledigheidshalve willen wij u erop attenderen dat sommige studenten tijdens het stage-event nog niet weten of zij aan de stagenorm voldoen. Dit kan betekenen dat deze studenten op de netwerkvloer alvast kennis willen maken, zich willen oriënteren en informeren over de stagemogelijkheden. Het event is verplicht voor de studenten Ondernemerschap & Retail Management (ca. 160) en Business IT Management (ca. 120). De studenten van Commerciele Economie kunnen vrijwillig deelnemen. 

Aanmelden
Voor u zijn er géén kosten aan deelname aan het event verbonden. Het enige wat van belang is, is dat u binnen bovenstaande stageperiode(s) minimaal één stageplaats kunt aanbieden. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail en een instructie betreffende het inleveren van de vacature(s).

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meldt u snel aan. U kunt zich aanmelden tot 3 februari door het aanmeldformulier in te vullen.