Maak kennis met Albert Heijn!

De Site Visit is in verband met het coronavirus verschoven naar een latere datum. Informatie volgt asap. 

Wil je leren van mede retailvrouwen en met hen in dialoog gaan over het vak? Ben je voorstander van persoonlijke ervaringen delen en wil je van andermans ervaringen leren? Schrijf je dan nu in voor de eerste site visit van Vrouwen in Retail op het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam.

Programma
Met deelname aan de site visit krijg je een uniek kijkje in de keuken van Albert Heijn. Samen met meer dan 100.000 medewerkers vult dit bedrijf ruim 5 miljoen bordjes per dag in Nederland en België. Hoe blijft Albert Heijn deze centrale plek in het dagelijks leven van haar klanten invullen? En wat doet het bedrijf om hun teams en medewerkers in de ontwikkeling van hun persoonlijk leiderschap te begeleiden? 

Geniet en leer van persoonlijke verhalen verteld door Suzanne Jungjohann (directeur HR) en Sonja Boelhouwer (directeur winkels & franchise) van Albert Heijn. 

Laat je daarnaast inspireren door de workshop van professioneel presentatiecoach Cyrille van Hoof. Leer hoe je écht contact maakt met je publiek en zelfverzekerd, effectief en met impact jouw boodschap overbrengt.

Tot slot geeft Mirjam Spitholt (auteur van 'Wil je gelijk of wil je geluk?') inzicht in geluk als zakelijke succesfactor. Aan de hand van leuke, indrukwekkende en persoonlijke anekdotes neemt Mirjam je mee in hoe jij je eigen geluk kunt vinden.

Voor het uitgebreide programma klik hier.

Meld je aan!
Je kunt je aanmelden via onderstaande button. We zien je  graag op een latere datum in Zaandam!
 

Voor wie
De Vrouwen in Retail Site Visit is ontwikkeld voor vrouwelijke professionals in retail & brands. Voor deze unieke ervaring is plek voor maximaal 140 deelnemers.

Kosten
Een ticket kost: € 124 ex btw per persoon. Omdat we weten dat het samen leuker is, krijg je € 50 korting wanneer je met zijn tweeën komt. Je betaalt dan niet € 248 maar slechts € 198 voor twee tickets.

Wanneer
We heten je van harte welkom op een latere datum op het hoofdkantoor van Albert Heijn (Provincialeweg 11, 1506 MA, Zaandam). Om 10.00 uur start het programma en we verwachten rond 12.00 uur te eindigen, met aansluitend lunch. Er is voldoende parkeergelegenheid bij Q-Park Hermitage (Hermitage 144, 1506 TX Zaandam). Na afloop van het programma ontvang je indien gewenst een uitrijkaart.

 

LINE UP

 

                               

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren