VERSCHOVEN NAAR EEN LATERE DATUM!

15 september 2020

09:30 - 10:00
Check-in
10:00 - 10:45

Suzanne Jungjohann, directeur HR en Sonja Boelhouwer, directeur winkels en franchise van Albert Heijn

10:45 - 11:15

Durf jezelf te laten zien en te horen op de werkvloer! Cyrille van Hoof

Op de werkvloer wordt er nog weleens van je gevraagd om op een efficiënte manier te communiceren met collega’s, meerderen of je werknemers. Maar soms vind je het lastig om je collega’s te overtuigen van jouw idee. Of durf je je mening niet te geven tijdens een meeting. Als leidinggevende wil je soms je team motiveren, inspireren,  gewoon informeren of meenemen in jouw visie, jouw missie. 
Alles begint met een goed verhaal, jouw presentatie, waarbij authenticiteit en kwetsbaarheid tot verbinding, vertrouwen en begrip leidt.
 
Cyrille van Hoof is presentatie coach en heeft 25 jaar podiumervaring als zangeres, ooit begonnen in de musical Miss Saigon. Deze ervaring deelt zij graag met anderen.
Ze coacht op dit moment CEO’s, managers, ondernemers, artiesten en presentatoren op tv.

11:15 - 12:00

Geluk als zakelijke succesfactor, Mirjam Spitholt

De aandacht voor het welzijn van de werknemer op de werkvloer lijkt nog vaak van ondergeschikt belang. 
Happiness is een voorwaarde voor het kunnen leveren van goede diensten. Gelukkige werknemers nemen een totaal andere energie mee in hun werk en dat heeft zijn weerslag op de klant. Tijd nemen om te verbinden met elkaar als collega’s is eveneens erg belangrijk. Mirjam neemt ons mee naar de plek die als ‘thuis’ voelt. Dit is de plek waar liefde en geluk woont. 

Op de Saxion Hogeschool verzorgt Mirjam bedrijfseconomische vakken. Daarnaast is zij de bedenker en docent van het vak Gelukskunde. 
Zij heeft haar opleiding Coaching happiness genoten in Amerika en Coaching success in Engeland (prof. Dr. Robert Holden).

12:00 - 12:05

Afsluiting Linda Eriksen, Vrouwen in Retail Netwerk

12:05 - 13:00

Lunch

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren