Startbijeenkomst Take-off

 

Zoals eerder aangekondigd in de toekenningsbrief van NWO, bent u van harte welkom op de startbijeenkomst Take-off op donderdag 20 februari 2020. Wij ontvangen u graag in het auditorium (zaal 9.02) van het NWO-kantoor in Utrecht. De bijeenkomst duurt  voor de gehonoreerden van 9.15 tot 14.00 en is inclusief een licht ontbijt en lunch. Voor commissieleden en valorisatiepartners duurt de bijeenkomst van 13.00 tot 16.00 (inclusief lunch). Het adres is:

NWO Utrecht
Winthontlaan 2
3526 KV Utrecht

De routebeschrijving kunt u vinden op onze website. De NWO-locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het aantal parkeerplekken bij ons kantoor is beperkt. 

U kunt zich aanmelden tot en met donderdag 13 februari 2020, 12.00 uur via het aanmeldformulier op deze pagina.

Wij zijn verheugd dat we 9 vroegefasetrajecten en 21 haalbaarheidsstudies kunnen financieren. Graag nodigen wij u als gehonoreerde, lid van een van de selectiecommissie(s), valorisatiepartner of spreker uit om aanwezig te zijn. De startbijeenkomst biedt u:

  • Een inspirerende dag met volop mogelijkheden om te netwerken met uw mede-gehonoreerden, commissieleden of tegenhanger bij een universitair valorisatiecentrum;
  • Bruikbare inzichten van Take-off ondernemers en experts;
  • Praktische informatie over uw gehonoreerde project en de procedures van Takeoff.

Let op: u kunt andere direct betrokkenen bij uw start-up of haalbaarheidsstudie meenemen. Deze personen moeten zich wel apart aanmelden, in verband met de catering. De voertaal van deze bijeenkomst is Nederlands.

Graag tot ziens op 20 februari!

 

Namens het Team Take-off,

Xavier Weenink

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren