Helaas heeft de organisatie van Landelijk Arbocongres moeten besluiten om het congres dit jaar geen doorgang te laten vinden. 

De verregaande maatregelen die 28 september door de overheid bekend werden gemaakt, hebben ons hiertoe helaas doen besluiten. Voor evenementen in een locatie als Ahoy kan vanuit de veiligheidsregio mogelijk ontheffing worden verleend waardoor het Landelijk Arbocongres en de beurs Safety&Health@Work plaats zouden kunnen vinden, maar tegelijkertijd wordt reizen afgeraden en wordt nog meer de nadruk gelegd op thuiswerken als de norm. 
 

Alle deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gebracht van dit besluit.  


Duurzaam veilig en vitaal blijven (samen)werken is misschien wel één van de belangrijkste opgaven van de huidige tijd. Werk en de omstandigheden waaronder werk wordt verricht veranderen immers continu. Welke factoren zijn daarbij belangrijk? Hoe stimuleer je het? Hoe kun je als arboprof je rol versterken en voor meer betrokkenheid zorgen? Deze thema's staan tijdens de 17e editie van hét jaarcongres voor arboprofessionals centraal.

Voeg juist nú waarde toe!

Het Landelijk Arbocongres is al 17 jaar dé dag voor professionals die door experts in één dag helemaal bijgepraat worden over alle actuele arbothema's. Ook dit jaar belooft het weer een dag vol inhoud, inspiratie en interactie te worden.

Een greep uit de onderwerpen:

   

De waarde van welzijn (prof. dr. Evelien Brouwers) 

Duurzaam veilig en vitaal (samen)werken, je leert het in de praktijk (dr. Arjella van Scheppingen)

Samen veiliger doen, alles draait om interactie. Hoe zorgt u daarvoor (Annemarie Timmersmans)

Inspirerend werkgeverschap in een veranderende wereld (Arjen Banach, organisatiefuturoloog)

 

Bekijk wat het programma u nog meer te bieden heeft >

 

Uw veiligheid voorop

Als arboprof weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat de regels worden nageleefd. En dat gaan wij deze dag natuurlijk zeker doen, samen met Ahoy en de vakbeurs Safety&Health@Work, die gelijktijdig plaatsvindt. Want veilig samenwerken moet én kan!

Lees meer >> 

 

€ 100 euro korting

Bent u lid van NVVK, NVVA, BVAA of BA&O, abonnee van Arbo >> of schrijft u in met 3 of meer personen van één organisatie? Dan ontvangt u maar liefst € 100,- korting en betaalt u € 399,- in plaats van € 499,-.

 

Meld u nu aan >

 Proef de sfeer van het Landelijk Arbocongres 2019:

 


In 2019 beoordeeld met een 8!

"Interessant event met goede leermogelijkheden! Elk van de presentaties en sessies heeft nieuwe informatie opgeleverd."     "Inspirerend. Veel praktische handvatten meegekregen."
"Het Landelijke Arbo congres is een prettige beleving van goede sprekers en uitbreiden van je netwerk."     "Leerzaam congres met goede sprekers met ieder een verhaal met inhoud. Dit in een strak geleide dag op een prima locatie." 

A&O, AH en VK deskundigen ontvangen 1 Hobéon SKOstudiepunt.