NIEUWE STUDIEDAG TRIVIUM ADVIES 14 APRIL 2020

In verband met het coronavirus is deze studiedag geannuleerd. Er zal naar verwachting een nieuwe datum worden gepland in oktober/november 2020. Bij vragen of opmerkingen, mail gerust naar secretariaat@triviumadvies.nl) 

 

Autorijden met een beperking

Trivium advies organiseert sinds 2013 studiedagen voor belangenbehartigers en verzekeraars in het kader van de letselschade. De focus is hierbij gericht op specifiek voorkomende letsels na een ongeval.

In dit kader heeft de complexe problematiek als gevolg van amputaties/ prothesiologie centraal gestaan evenals de problematiek rondom een traumatische dwarslaesie. Vorig jaar werden studiedagen georganiseerd rondom de nieuwe WAJONG en Participatiewet en handletsels.

Met de komende studiedag kiezen we voor een meer praktische insteek van het effect van complex letsel op het gebied van autorijden. Hierbij willen wij u kennis laten maken met de wet- en regelgeving omtrent aangepast rijden, de aanpassingsmogelijkheden en heeft u de mogelijkheid om zelf te rijden in een aangepaste lesauto. 

 

Programma

Voor 14 april 2020 staat een nieuwe studiedag in samenwerking met Bever autoaanpassingen gepland met als onderwerpen:

  • Autorijden met een beperking
  • Presentatie Ans van den Broek van Bever autoaanpassingen
  • Presentatie Helmut van der Smitte van het CBR
  • Het aangepast rijden, het verhaal van ervaringsdeskundige Lisette Stork
  • Workshop 1 Auto aanpassingen
  • Workshop 2 Rijden in een aangepaste auto
  • Workshop 3 Verschillende speciale autostoelen

 

Voorlopig programma

Velen van u zijn het waarschijnlijk al eens tegen gekomen, dat complex letsel vaak vergaande gevolgen heeft ten behoeve van de mobiliteit. Dit kan betrekking hebben op het verplaatsen over korte-, middellange- en lange afstanden. Wat zijn de mogelijkheden nadat duidelijk is dat iemand graag weer wil autorijden? Wat is er allemaal mogelijk, wie vergoed wat en welke procedures moeten worden gevolgd? Dit zijn de vragen die vaak naar voren komen.

Met de nieuwe studiedag zullen we nader ingaan op de mogelijkheden binnen de voorliggende wet- en regelgeving, het brede scala aan aanpassingen in een auto (bus), de CBR keuringprocedures en ervaring van een letselschade cliënt.

Daarnaast nodigen wij u uit om zelf ervaring op de te doen om met een aangepaste lesauto te rijden, verschillende aangepaste autostoelen uit te proberen en de werkplek waar de aanpassingen worden ontwikkeld en geconstrueerd te bezichtigen. 

Verder zal er ruimte zijn voor u om eigen casuïstiek in te brengen om de verbinding met de dagelijkse praktijk te  maken. 

 

Datum

Dinsdag 14 april 2020

 

Tijd

Circa 9.30-16.30 uur 

De studiedag zal worden afgesloten met een gezamenlijke borrel.

 

Locatie

Bever Autoaanpassingen

Industrieweg 26

6673 DE Andelst

Er is hier voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Parkeren is gratis.  
 

Deelnemers (maximaal 24)

Belangenbehartigers en verzekeraars

 

Kosten

€ 230,- p.p (exclusief BTW) 

 

Bewijs van deelname

Na de studiedag zal een bewijs van deelname worden verstrekt. Bij het NIVRE zal een aanvraag ingediend  worden voor opleidingspunten.

 

Aanmelden

Mocht u belangstelling hebben voor deze studiedag dan bent u van harte welkom.

In verband met het beperkte aantal plaatsen wordt u verzocht om zo snel mogelijk uw eventuele deelname te bevestigen via email secretariaat@triviumadvies.nl of via het aanmeldformulier. 

Informatie met betrekking tot het definitieve programma en betaling zal t.z.t. per mail aan u worden verzonden.

Mocht u nog vragen hebben dan kan contact worden opgenomen met Gieneke Tigelaar (06-21205386) op maandag tot en met donderdag.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren