Security professionals in de publieke en private sector hebben behoefte aan meer samenwerking in een steeds complexere en door compliance gestuurde wereld. Deze behoefte aan teamwerk wordt niet langer alleen gevoeld binnen de risicosilo's van fysieke beveiliging, cybersecurity en fraudepreventie en -detectie, maar door de hele organisatie en over professionele grenzen heen.

CSO's staan voor uitdagingen staan die verder gaan dan hun kernexpertise. Dit stimuleert de vorming van diverse teams die talent kunnen aantrekken, trainen en behouden. Teams die bruggen kunnen bouwen met Compliance, HR en collega's op alle niveaus in de organisatie. Teams die terecht middelen, inclusief investeringen, kunnen claimen voor langetermijnverliespreventie en risicobeperkende strategieën.

Tijdens het ASIS Security Management Congres en de Benelux OSPAs 2020 staan het bouwen en beheren van samenwerkingsteams centraal. Teams die streven naar een effectieve, organisatiebrede beveiligingscultuur die waardevolle oplossingen biedt voor de bedreigingen en risico's van vandaag. 

Met sprekers uit diverse sectoren gaan we in op case-studies, valkuilen en best practices.

Het ASIS Security Management Congres is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen een volledig digitaal congres. Aanmelding voor het congres is gratis.

 

 

 

 

 

"Het ASIS Benelux Security Management Congres heeft een prominente plaats verdiend in het grote aanbod van (security) evenementen. Het is een uitstekende gelegenheid om te netwerken, nieuwe kennis op te doen en biedt (zowel de ervaren als de nieuwe vakgenoten) een gezonde mix van professionals uit het vakgebied om te ontmoeten."

Meer ervaringen >


 

Dit jaar vindt de uitreiking van de OSPAs plaats tijdens het ASIS Security Management Congres.

The Outstanding Security Performance Awards (OSPAs) is ontwikkeld om organisaties en personen in de security branche met opvallende prestaties, te herkennen en te belonen.

Aanmelden kon tot 31 juli. Binnenkort meer informatie over de inzendingen.

 

Lees meer >

 

Martin van de OSPA's:

Martin Wijlens van Safeture AB

 

 

Ferry Nekkers van ILOQ

 

 

Frank Bakker van Beveco

 

 

Jeroen Cleijne van Panasonic