Fellow Rotarians, waarde inkomend-voorzitters D1600,

Hartelijk welkom op de website van het P(residents)-E(lect) T(raining) S(eminar) 2020 dat zal duren van 13 maart 17.00 uur tot 14 maart ca. 14.00 uur en waar jullie aanwezigheid als inkomend clubvoorzitters vanuit Rotary verplicht is. Op deze site vind je alle benodigde informatie overzichtelijk bij elkaar, inclusief een routebeschrijving naar De Baak.

De komende weken zullen we de site aanvullen met informatie over de Assembly (zeg maar de Algemene Leden Vergadering van ons district) die traditioneel aansluitend aan de PETS wordt gehouden.

Afgaande op onze geanimeerde en inspirerende pre-PETS bijeenkomsten in november heb ik er alle vertrouwen in dat deze PETS even positief zal uitpakken.

We hebben een mooi programma voor jullie samengesteld. Met een viertal interactieve workshops willen wij graag jullie kennis over Rotary verdiepen en elkaar inspireren. Vergelijk ook het toepasselijke nieuwe motto op de gevel van De Baak: 'education = freedom'.  Daarnaast is er voldoende ruimte ingebouwd voor het in een ongedwongen sfeer leggen van contacten en voor het aangaan van samenwerkingen.

Het programma past goed bij het nieuwe jaarthema van de Duitse inkomend wereld-President Holger Knaack (‘Rotary opens opportunities’). Dat thema heeft tot doel het vergroten van de impact van de service van de 1,2 miljoen Rotarians aan de maatschappij. Daarmee kunnen we mooi ons gedateerde imago bij de lokale media en het publiek helpen ombuigen.

Voor de planning (van o.a. de overnachtingen en de horeca) is het noodzakelijk dat we tijdig van iedereen vernemen of zij/hij ook daadwerkelijk de hele PETS aanwezig zal zijn. We rekenen op iedereen en vragen je om je daartoe z.s.m. aan te melden. Daarbij kun je ook eventuele dieetwensen doorgeven.

Nota bene:

- Er zijn aan deelname van de PETS geen kosten verbonden dit met uitzondering van de extra drankjes tijdens en na het diner op vrijdag.

Let's have FUN in 'ons' Rotaryjaar !

 

Hartelijke groet,

Paul van Grevenstein

DGE - Governeur 2020-2021
District 1600

 

  

 

Maak je project bekend op: Rotaryhelpt.nl

Bekijk ook dit filmpje: Waarom Rotary?

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren