Maarten Bos  

Maarten Bos is als zelfstandig senior hospitality consultant verbonden aan de Hotel Management School Maastricht en aan Universiteit Nyenrode. Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensgerichte gastvrijheid en verzorgt trajecten op het gebied van persoonlijke, leiderschaps en teamontwikkeling in organisaties. 

Daarnaast coacht Maarten al een aantal jaar op rij participanten in het internationaal MBA programma universiteit Nyenrode en heeft hij een eigen coachings/trainingspraktijk. 

 

Jeroen Frerichs  

Jeroen Frerichs werkt als senior hospitality consultant voor de Hotel Management School Maastricht. Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensgerichte gastvrijheid en verzorgt trajecten op het gebied van persoonlijke, leiderschap en teamontwikkeling in organisaties. Daarnaast specialiseert hij zich in hospitality design en architecture.

Daarnaast heeft Jeroen een eigen coachpraktijk en ontwikkelt hij diverse trainingsprogramma’s op het gebied van (persoonlijk) leiderschap. Samen met andere organsisaties is hij actief in ervaringsgerichte werkvormen in leiderschap, teambuilding en communicatie.  

Marjanke Edeling 

Marjanke is senior facilitator, oprichter en partner van Ownpower en ArbingerNL in Nederland. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in managementfuncties op het gebied van logistiek en zorg. 
Als voormalig directeur, (interim) manager, gecertificeerde coach voor organisaties en leidinggevenden, begrijpt en doorgrondt Marjanke de systemen en dynamiek waarin we ons bevinden. Zacht voor het verleden en nieuwsgierig naar de opkomende toekomst met speciale aandacht voor het potentieel van mens en organisatie. Haar focus ligt op wegnemen van blokkades, zodat business én werkplezier meer gaat stromen.

Marjanke is een positieve, krachtige en betrokken vrouw, op haar best aan de randen van organisaties: verbonden en scherp. Haar focus ligt op het versterken van de dynamiek van een organisatie en van haar professionals. 

Robbert Godschalk 

Robbert Godschalk heeft, na een periode van 17 jaar in diverse (facilitaire-) management rollen binnen de Rabobank, in 2016 de overstap gemaakt naar het Bernhoven Ziekenhuis in Uden. Binnen Bernhoven is hij als Manager Servicemanagement verantwoordelijk voor de het Facilitair Bedrijf en de afdeling MICT. Met meer dan 500 mensen geeft de afdeling dagelijks op een gastvrije wijze invulling aan haar missie ‘het leveren van een bijdrage aan een prettig verblijf en sneller herstel van de patiënt’.  Belangrijke thema’s hierbij zijn gastvrijheid, risicobeheersing, het stimuleren van innovatie, het verhogen van de tevredenheid en het verbeteren van duurzaamheid. Robbert is Facilitair en Bedrijfskundig onderlegd en werkt graag volgens de Lean-filosofie. In de aansturing van zijn organisatie staat de bedoeling voorop. Prioriteren van doelen, hanteren van voorbeeldrol, ruimte bieden voor persoonlijk ondernemerschap, uitdagen en het creëren van een veilige cultuur zijn basis-elementen in zijn manier van leidinggeven.

Elzbeth Wermer  

Elzbeth Werkmer houdt zich bij Zuyd Hogeschool als docent/coach bij de bacheloropleiding Business Studies, de master PLIC en in diverse leergangen voornamelijk bezig met leren en veranderen op individueel, team en organisatieniveau. Daarnaast runt zij een eigen coachings- en consultancypraktijk.

Denise Schrama

Denise startte haar carrière in de hospitality branche als alumnus bij de Hotelmanagement School Maastricht. Ze heeft gewerkt voor zowel een grote hotelketen als kleine boutique hotels en in de privé luchtvaartindustrie. Daarna heeft zij er bewust voor gekozen haar passie voor gastvrijheid in een andere branche toe te passen; de retail. 

Bas Kodden

Leiderschapscoach en managementwetenschapper Bas Kodden is één van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt zowel nationaal als internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid. Hij is als Directeur van het Executive MBA verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij schreef meer dan 100 artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijk ontwikkeling, waaronder internationaal gepubliceerde bestsellerboeken als Word een HELD en De Kunst van Duurzaam Presteren.

Gerie ten Cate

Gerie ten Cate is directeur van het  “Kloosterhotel ZIN” en “ZIN in Werk”. Van jongs af aan is Gerie opgegroeid in de horeca. Door de jaren heen heeft hij leiding gegeven aan verschillende horeca-bedrijven en een aantal grote evenementen georganiseerd. Gastvrijheid was daarbij steevast leidend. Daarnaast heeft Gerie diverse directiefuncties vervult in zowel commerciële als non-profit organisaties. Op het snijvlak van die twee, daar onderneemt Gerie graag. De missie van ZIN sluit hier uitstekend bij aan. Voortdurend op zoek naar de balans tussen ziel en zakelijkheid.

Gerie studeerde politicologie, bestuurskunde aan de universiteit van Nijmegen en marketing aan de Hogeschool van Utrecht. Naast zijn werkzaamheden bij ZIN is Gerie als docent Ondernemerschap verbonden aan de HAN in Nijmegen.

Sandra Detmers

Na een periode van ruim 20 jaar in verschillende commerciële en managementrollen binnen de  Rabobank is Sandra in 2019 gestart als Directeur Facilities. Met haar afdeling zorgt zij ervoor dat de huisvesting voor zowel onze centrale afdelingen als voor de lokale banken tiptop in orde is, dat de facilitaire services overal van hetzelfde hoge niveau zijn en dat de werkomgeving overal veilig is. Daarnaast is zij samen met haar team druk bezig met nadenken over de toekomst: Hoe ziet werken bij de Rabobank in 2025 (en verder!) eruit en hoe kunnen zij zich daar zo goed mogelijk op voorbereiden, waarbij toekomstbestendigheid en duurzaamheid hoog in het Rabobank vaandel staan.

Ernest van der Voort

Ernest van der Voort is Directeur Bedrijfsontwikkeling & Marketing bij Albron Horeca & Hospitality.  Hij is verantwoordelijk voor alle verkoop-, marketing- en klantactivatie, evenals strategische initiatieven voor concept- en productontwikkeling. Ernest studeerde aan de Hotelschool Maastricht en had eerder diverse functies in de hospitalitybranche.