Food Law Update

 


18 juni 2020  📽 LIVE Online Seminar 

 

Direct inschrijven >

 

 

 

Het Food Law Event van VMT is dé jaarlijkse bijeenkomst waar u op het gebied van levensmiddelenwetgeving in de keten kennis kunt uitwisselen en kunt netwerken. Van nieuwe wetgeving tot de jurisprudentie van bestaande regelgeving.
 


 

Update: Volg Food Law Update op 18 juni online
 

In verband met de maatregelen rond het coronavirus wordt het programma in een live online seminar aangeboden. In de live online seminar krijgt u op uw eigen werkplek of thuis de essentiële kennis over levensmiddelenwetgeving, die u nú nodig heeft. U bent op de hoogte op van de relevante wet- en regelgeving en u weet hoe u deze toepast in de praktijk.

 

Up-to-date in één ochtend over 4 onderwerpen

Naast de laatste stand van zaken omtrent levensmiddelenwetgeving, is er volop aandacht voor novel foods, misleiding op het etiket en NVWA Handboek Etikettering.

Stel de experts uw vragen,
die nú spelen

In één ochtend leert u van absolute experts in uw vakgebied. Aan de hand van recente jurisprudentie, voorbeelden en tips lichten ze de actualiteiten toe. Actueel, helder en praktijkgericht. 

Op uw gemak de online seminar terugkijken

De seminar kunt u live volgen of op een later tijdstip terugkijken. Na afloop is de seminar direct on demand beschikbaar en zijn alle onderdelen ook als webinars terug te kijken.

Bekijk het programma

 


Uw voordelen van een online seminar:


✔️ U bent virtueel bij elkaar en niet fysiek (geen risico).

✔️ In een aangepast verkort programma in één ochtend toch op de hoogte van alle wet- en regelgeving.

✔️ Na afloop direct on demand beschikbaar. De diverse onderdelen zijn ook apart terug te kijken.

✔️ Krijg direct live vragen beantwoord en interactief middels poll-vragen.

Tijdens deze ochtend komen deze vier onderwerpen aan bod: 

 Een Q&A over de actuele highlights in levensmiddelenwetgeving, met Inge Stoelhorst, beleidscoördinator bij het ministerie van VWS.

  De do's en dont's voor etikettering van voedingsmiddelen. Een toelichting op veelvoorkomende discussiepunten met voorbeelden uit de praktijk, gebaseerd op het nieuwe NVWA Handboek Etikettering.

 Novel Foods-aanvragen: Hoe verloopt de procedure nu feitelijk en hoe lang duurt zo’n traject? Welke studies zijn nodig?

 Misleiding op het etiket: Fiona Vening van de Reclame Code Commissie geeft een overzicht van de meest opvallende uitspraken. 
 

Na afloop van iedere masterclass is er genoeg tijd om vragen te beantwoorden. In één ochtend is uw kennis van deze belangrijke zaken weer helemaal up-to-date! 

Inschrijven