Leergang de Babyspecialist | 26 juni 2020

Leergang de Babyspecialist | 26 juni 2020

Ik schrijf mij in voor de leergang 
Babyspecialist

Start vrijdag 26 juni 2020 (collegedag)

€ 499,00

Totaal: € 499,00

** Acceptatie onder voorbehoud
Jouw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer je niet behoort tot de primaire doelgroep (zie onze website) behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om jouw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Jouw gegevens (Gegevens hoofdboeker bij een groepsaanmelding*)

*Wanneer u meerdere personen wil inschrijven, welke onder één factuur dienen te vallen; klik dan onderaan de pagina  'Opslaan en extra persoon toevoegen'. U kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice: aanmelder@bsl.nl

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p.. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* verplicht veld

aanmeldformulier voor evenementen
 aanmeldformulier voor evenementen