Kennisfestival - Dare to develop

 

Op donderdag 11 juni is het zover: het Kennisfestival, voor en door collega's van Springer Media. Een hele dag gevuld met spraakmakende keynotes en inspirerende sessies, toegespitst op de laatste ontwikkelingen in onze branche en aansluitend op thema’s waar de uitgeverij van de toekomst om vraagt. En dat allemaal op ons eigen kantoor in Houten.

Waarom een Kennisfestival?

De uitgeverswereld verandert in een rap tempo. BSL speelt daar op in en profileert zich steeds meer als modern mediabedrijf. In de enquête die wij vorig jaar uitstuurden gaven medewerkers aan zich meer te willen ontwikkelen. Daarom halen wij op 11 juni de meest interessante sprekers naar Houten, zorgen we voor uiteenlopende workshops (door zowel collega's als externen) en bieden we volop mogelijkheden om inspiratie op te doen en te ontspannen. Kortom: we halen alles uit de kast om jou aan het eind van de dag geïnspireerd, relaxed en met de nieuwste inzichten naar huis (en aan het werk) te laten gaan.

Zomerfeest

Het Kennisfestival wordt bovendien, in samenwerking met de feestcommissie, afgesloten met het jaarlijkse Zomerfeest. Een dag die je niet wilt en mag missen! 

 

Meld je hier aan!

 

Wij hebben er zin in!

Groet namens:

Het Dare to Develop-team: Ayla, Janneke, Jooske, Liza, Mark, Nienke, Sara, Sophie, Yefke, Wina

De feestcommissie: Simon, Jooske, Sandra, Leonie, Joanne