Michael van Everdingen

Een resultaat gerichte, energieke en mensgerichte lead consultant van strategieprocessen en digitale transformaties. Zijn kennis en ervaring ligt met name op plaatsen waar de onderneming de klant ontmoet, waar de inkomsten worden gegenereerd en de missie wordt volbracht. Hij heeft een trackrecord van het succesvol transformeren van grote, middelgrote en kleine bedrijven naar technologie gedreven high-performance bedrijven ten gevolge van disruptie van bestaande bedrijfsmodellen door technologische vernieuwing.

Prof. dr. Bob de Wit

Hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit en oprichter van Strategy Works, een Rotterdams adviesbureau dat al ruim 20 jaar actief is in strategie ontwikkeling. Ook verzorgt dit bedrijf in-company opleidingsprogramma’s. Bob heeft aantoonbare ervaring met het adviseren over het opstellen van visie, missie en strategie in zowel publieke als private organisaties.

Dr. Ken van Ierlant

Dr. Ken van Ierlant is Directeur bij FutureXL in Den Haag en adviseert bedrijven op het gebied van digitale vraagstukken. Hij is digital thought leader en gastdocent bij Nyenrode Business Universiteit. Ken is ambassadeur van de (KNVI) Koninklijke Vereniging van Nederlandse IT professionals en heeft als CIO/CDO/CEO ruime praktische ervaring opgebouwd op het gebied van digital turnarounds en transformatieprocessen binnen internationaal georiënteerde ondernemingen.

Dr. Fred Huibers

Associate professor Financiële Innovatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Zijn kennis en ervaring ligt op het raakvlak van strategie en finance. Als Managing Director van ING Investment Banking heeft hij het top management commissarissen van diverse beursgenoteerde vennootschappen geadviseerd bij strategische besluiten. Fred heeft zijn commerciële functie gecombineerd met academisch onderzoek, waaronder als bijzonder hoogleraar aan de Tilburg University.