Digitaal Live event

Wij kunnen u bij deze mededelen dat wij het koudemiddelen congres kunnen laten doorgaan middels een 'Online live event'.
Het congres wordt live uitgezonden op 21 september. 

De voordelen van deze opzet:

  • U bent virtueel bij elkaar en niet fysiek
  • Na afloop direct on demand beschikbaar
  • Na afloop ook als webinars terug te kijken
  • Krijg live vragen beantwoord, stel poll vragen, chat met de mede-deelnemers.

Schrijf u nu in voor het digitale event Het Koudemiddelen Congres; The next step.

Prijzen

 (Genoemde prijzen exclusief BTW )

Ik log graag in bij het digitale live event; Het Koudemiddelen Congres

  • Als abonnee op RCC K&L, Gawalo en/of Installatie Journaal of lid van KNVvk betaalt u een speciale prijs van € 99,-.
  • Bent u geen abonnee of lid, dan betaalt u de reguliere prijs van € 125,-. Als deelnemer ontvangt u RCC K&L één jaar zonder extra kosten. *
  • U kunt zich ook aanmelden voor het voorprogramma, het voorprogramma is gratis in combinatie met uw inschrijving voor het Koudemiddelen Congres

 

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. Het congres wordt live uitgezonden op 21 september. U logt in op uw computer op de door ons nog te ontvangen persoonlijke link waarbij u direct deelneemt aan het online seminar. Na afloop van iedere spreker is er genoeg tijd om vragen te beantwoorden en korte pauzes.
Een aantal dagen voor aanvang van het online live seminar, ontvangt u van ons nadere informatie. Mochten er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn, neem dan contact met ons op via: lindavaniwaarden@vakmedianet.nl 

 

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met ons eventteam: inschrijven@vakmedianet.nl

 

Corona update

Dit evenement gaat altijd door, mocht dit live niet mogelijk zijn in verband met de regels rondom COVID-19. Dan wordt het omgezet naar een digitaal evenement.

Klik hier voor onze Corona Update


Annuleringsvoorwaarden

Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaalt u 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv.

 

Wij hopen u hiermee gerust te hebben gesteld. Heeft u toch nog vragen voorafgaand aan uw bezoek? Neem dan contact met ons op!

Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Organisatie
Dit congres wordt georganiseerd door RCC K&L, onderdeel van Vakmedianet B.V, in samenwerking met KNVvK.