Datum

Dinsdag 29 september 2020
08.30 - 17.00 uur

Locatie

Jaarbeurs MeetUp
Jaarbeursplein 6 
3521 AL Utrecht 
Routebeschrijving

 

Opzet programma

Deze dag staat geheel in het teken van Power BI. We laten u zien hoe Power BI werkt, hoe u er mee kunt werken en hoe u van data duidelijk visualisaties maakt. Dit is geen training. U mag (maar het hoeft niet) uw eigen laptop meenemen met Power BI desktop daarop geïnstalleerd en u krijgt de bestanden vooraf, zodat u mee kunt doen. Om de vaart in deze dag te houden kunnen we u niet persoonlijk helpen tijdens de presentatie. Heeft u (inhoudelijke) vragen, dan beantwoorden wij die graag.
 

Wat heeft u deze dag geleerd?

  • De verschillen tussen Excel en Power BI
  • Omgaan met financiële data
  • Power BI begrijpen door het vijf lagen BI model te gebruiken
  • Hoe u data van diverse bronnen in Power BI brengt
  • Hoe u tabellen aanpast naar de door jouw gewenste informatie
  • Hoe u berekeningen maakt in Power BI
  • Hoe u relaties legt in Power BI
  • Hoe u visualisatie maakt in Power BI
  • Best practice met het werken in Power BI

 

Prijzen

Reguliere prijs: € 595,-

Vroegboektarief: € 550,- (t/m 1 juli 2020)

Deze prijzen zijn per persoon en exclusief BTW

 

Vragen over uw inschrijving of overige vragen?

Telefoon: 088 - 5840 888
E-mail: aanmeldenevents@vakmedianet.nl
 

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / de opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event / de opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag (inclusief indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.
 

Verhindering

Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via inschrijven@vakmedianet.nl.
 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.