Samenwerking

Deze masterclass is een samenwerking tussen het platform Executive Finance, Nyenrode Business Universiteit en Vakmedianet.
 

Tijden

De Masterclass vindt plaats op maandag 5 en dinsdag 6 oktober 2020 in een collegezaal van Nyenrode. Ontvangst op maandag 5 oktober is om 8.30 uur en het programma start om 9.00 uur. Het programma loopt door tot 20.00 uur - uiteraard met pauzes - en daarna volgt het diner. U overnacht op de campus in een eenvoudige, maar comfortabele hotelkamer. Dinsdag 6 oktober kunt u vanaf 7.30 uur ontbijten en het programma start om 9.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Voorbereiding en studiebelasting

Naast de twee dagen op Nyenrode bent u ongeveer 10 uur aan zelfstudie kwijt.
 

Inschrijfgeld

• Het inschrijfgeld bedraagt € 2.295 per persoon, excl. btw.

De prijs is inclusief een certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit en Executive Finance, een halfjaar abonnement op Executive Finance, documentatie, koffie/thee, maaltijden en de overnachting.

De colleges vinden plaats op het landgoed van Nyenrode Business Universiteit. U overnacht op de campus in een eenvoudige, maar comfortabele hotelkamer.
 

Certificaat

U ontvangt een certificaat van deelname van Nyenrode Business Universiteit en Executive Finance.
 

Trainingen op maat

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega’s of medewerkers met dezelfde leervraag of wilt u iedereen actief meenemen in een strategische verandering? Kies dan voor een training op maat. Samen ontwikkelen we een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op jullie behoeften. De leerdoelen, sprekers en te behandelen onderwerpen, oefeningen en voorbeelden stemmen we af op jullie wensen en dagelijkse praktijk.
 

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / de opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event / de opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag (inclusief indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.
 

Verhindering

Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via inschrijven@vakmedianet.nl.
 

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.