Dr. Mike Nawas

Drs. Cees Koomen

Drs. Cees Koomen is executive lecturer aan Nyenrode Business Universiteit en onder andere verbonden als Fellow aan de Amsterdam School of Real Estate. Vanuit zijn eigen adviespraktijk is hij actief als (interim) manager en management consultant.

Prof. dr. Dennis Vink

Prof. dr. Dennis Vink is hoogleraar financiën en investeringen. Hij is directeur van het Nyenrode Center voor Finance en is tevens gasthoogleraar aan de Deense technische universiteit in Kopenhagen. Hij is een veelgevraagd spreker en management adviseur op het terrein van financieel management in de publieke en private sector.

Dr. Mike Nawas

Dr. Mike Nawas

Dr. Mike Nawas is associate professor Financial Markets bij Nyenrode Business Universiteit en is mede-oprichter van het Londense financieringshuis Bishopsfield Capital Partners. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als internationale bankier en als adviseur bij bedrijven en institutionele beleggers op het gebied van complexe financieringen. Hij is lid van het bestuur van de Stichting Administratiekantoor Aandelen Triodos Bank.