Wim Davidse

Flexstrateeg & hoofdredacteur Flexmarkt magazine

Wim is de oprichter van Dzjeng, atelier voor flex/werkmerken. Wim verzorgde hierover honderden informatieve, inspirerende en interactieve lezingen, inspiratieshops en sparringsessies, en publicaties. En in het verlengde daarvan: strategie- en innovatie-expedities. Wim is de hoofdredacteur van Flexmarkt magazine, inspiratiebron voor excellent ondernemen in flex. En lid van de werkgroep Agenda voor de Industrie. Voor Dzjeng was hij als directielid van Vedior Groep Nederland tien jaar lang actief als strateeg, marketeer en innovator in de markt voor personeel, flexibiliteit & organiseren. Daarnaast was hij voorzitter van de ABU-commissie Onderzoek & Voorspellingen en lid van de programmaraad van het Nederland Centrum voor Sociale Innovatie. 

Deborah Nas

Technologie trendwatcher, Professor, Ondernemer

Als professor, ondernemer én trendwatcher staat Deborah Nas bekend als vernieuwer in hart en nieren. Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business. Ze geeft je tijdens haar inspirerende presentaties verhelderende inzichten in een wereld waarin technologische vernieuwing markten volledig op hun kop zet. Deborah helpt bedrijven te innoveren en is deeltijdprofessor ‘Strategic design for technology-based innovation’ bij Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hier houdt zij zich bezig met strategische vraagstukken omtrent nieuwe technologieën. Daarnaast is ze commissaris bij Hardt Hyperloop, lid van de raad van advies van Bright River en bestuurder bij stichting Cre8. 

Foto: gemaakt door William Rutten

Maurice van Rooijen

Innovatie strateeg

Maurice van Rooijen is innovatie strateeg en een van de drijvende krachten achter Jonge Geesten®.Hij is ervaringsdeskundig op het gebied van generatiemanagement, cocreatie expert en wordt veelgevraagd voor het ontwikkelen en organiseren van aansprekende concepten en initiatieven. Maurice vindt het niet langer een keuze hoe er met duurzaam en transparant zijn wordt omgegaan. Het bepaalt het voortbestaan en de toekomst van de volgende en ongeboren generaties, waarvoor hij een mooie toekomst wil creëren.

Ralf Knegtmans

Managing Partner (daarnaast schrijver van boeken en columns over talent, leiderschap en diversiteit en spreker op congressen in binnen en buitenland)

Ralf Knegtmans is managing partner van De Vroedt & Thierry Executive Search. Het bedrijf is gespecialiseerd in de werving van senior-managers en leden van Raden van Bestuur en Raden van Commissarissen en kijkt op een vernieuwende manier naar talent. Naast zijn werk schrijft Ralf boeken en columns, geeft hij gastcolleges en is hij vaak te gast bij BNR. Pas geleden verscheen zijn nieuwe boek over leiderschap in het digitale tijdperk.

Mark van Assema

Oprichter van #HRTech Review en HR projectleider

Mark van Assema is ruim 20 jaar HR projectleider en verbindt partijen voor een succesvolle verandering op het gebied van Integraal Talent Beheer (ITB). Hij is co-auteur van het ITB boek ‘Mis geen talent’. De organisaties waar hij voor werkt willen door het koppelen van innovatieve #HRTech alle talenten integraal, vast én flex, helpen om het beste uit zichzelf te halen. Mark is oprichter en community manager bij #HRTech Review.

Han Mesters

Sectorbankier ABN AMRO

Han Mesters, is Sector Bankier bij ABN AMRO. Hij is binnen de afdeling Sector Advisory verantwoordelijk voor de Zakelijke Dienstverlening. Han geeft regelmatig presentaties over trends in zijn sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij schreef een aantal rapporten over human capital als bindend element in zijn sector. Hij is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft gewerkt als strategie consultant en portfoliomanager binnen de afdeling vermogensbeheer van de bank. "Ik kan me nu bezighouden met thought leadership en het creëren van toegevoegde waarde voor klanten door het aanbieden van sectorkennis."