Deze Collegereeks bestaat uit zes colleges, gegeven op: 27 oktober, 4 november, 11 november, 18 november, 24 november en 2 december 2020. 

De colleges starten om 16.00 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur. Vanaf 15.30 uur ben je welkom voor de ontvangst met koffie of thee. Ieder college is inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je een maaltijd krijgt aangeboden.

Voor wie?

Deze Collegereeks is bedoeld voor supply chain managers, logistiek managers of managers die logistiek of supply chain taken in hun portefeuille hebben en op zoek zijn naar een stuk verdieping en kennis uitbreiding. Ook is deze Collegereeks interessant voor logistiek managers die een cruciale rol vervullen bij de realisatie van strategische doelstellingen in hun organisatie en voor vakdocenten Logistiek van HBO en universitaire opleidingen.

Maatregelen coronavirus

De maatregelen die Logistiek Academy neemt om een veilige leeromgeving te creëren vind je hier.

Deelnametarief

De prijs voor deelname is € 2.295 exclusief btw.

Certificaat

Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Logistiek Academy.

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van de Collegereeks kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van de Collegereeks ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de Collegereeks ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. 

Locatie

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Amersfoortsestraat 20

3769 AS Soesterberg

www.kontaktderkontinenten.nl

Logistiek Academy

Deze Collegereeks is ontwikkeld door Logistiek Academy.

Logistiek Academy is dé executive opleider voor logistiek en supply chain werkend Nederland. Logistiek Academy ontwikkelt programma’s speciaal voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij het realiseren van strategische doelstellingen in hun organisatie. Voor professionals die willen bijblijven en voorop lopen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Een week voor aanvang van de dag sturen wij je nog een keer de bevestiging per e-mail, inclusief praktische informatie.

Start filevrij en ontspannen aan Collegereeks Excellente Supply Chains

We houden rekening met jou en met de drukte op de weg. Logistiek Academy kiest daarom voor colleges in de middag en de avond. 
Dus geen stress in de ochtend of last van files in de avondspits.