Michael van Everdingen

Een resultaat gerichte, energieke en mensgerichte lead consultant van strategieprocessen en digitale transformaties. Zijn kennis en ervaring ligt met name op plaatsen waar de onderneming de klant ontmoet, waar de inkomsten worden gegenereerd en de missie wordt volbracht. Hij heeft een trackrecord van het succesvol transformeren van grote, middelgrote en kleine bedrijven naar technologie gedreven high-performance bedrijven ten gevolge van disruptie van bestaande bedrijfsmodellen door technologische vernieuwing.

Andreas Wismeijer

Een gedreven onderzoeker die graag verhalen vertelt: dit is al meer dan 15 jaar Andreas in een notendop. Na zijn studie psychologie aan Tilburg University ging hij naar Barcelona om verder te studeren en kreeg bijna direct een baan aangeboden aan de Universitat Autònoma de Barcelona vanwege zijn aanstekelijke passie voor het vak. Zo zat hij geregeld op dezelfde dag ín de schoolbanken én stond hij ervoor. En hij is nooit opgehouden dit te doen. Zelf nieuwe dingen leren en die met aanstekelijk enthousiasme overbrengen op anderen, dáár ligt zijn kracht.

Drs. Leonie van Arkesteijn

Managing Partner bij &samhoud Consultancy.

Prof. dr. Jaap van Muijen

Prof. dr. Jaap van Muijen is o.a. hoogleraar in de psychologie, i.h.b. leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeling aan Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is Jaap eigenaar van Sense of Leadership en associate partner bij de Galan groep.

Dr. Edgar Karssing

Dr. Edgar Karssing is een autoriteit op het gebied van beroepsethiek en integriteitsmanagement in Nederland. Zijn kracht is onderzoeksresultaten uit zeer uiteenlopende vakgebieden zoals filosofie, economie, psychologie, biologie en sociologie toegankelijk maken voor praktijkmensen, na het verrijken van die bevindingen met zijn eigen ideeën.

Alex Dowdalls

Alex is oprichter en Partner bij AXVECO BV, dat organisaties helpt hun businessmodel te vernieuwen door inzet van digitale technologieën. Hij werkt met financiële, industriële en overheidsinstellingen met thema’s zoals het data gedreven cq platform businessmodel, blockchain en slimme contracten, kunstmatige intelligentie en de inbedding van governance, risk en compliance.  Naast zijn consultancy werkzaamheden is Alex een bekende platform spreker, doceert hij op Nyenrode University, NCOI en andere opleidingsinstituten en is hij startup mentor bij Yes! Delft – het innovatieplatform van TU Delft.

Dr. ir. Martin van Staveren MBA

Dr. ir. Martin van Staveren MBA promoveerde op risicomanagement in organisaties. Hij is kerndocent van de Master Risicomanagement, Universiteit Twente. Vanuit risicobureau VSRM adviseert hij vele organisaties in diverse sectoren over vernieuwend risicogestuurd werken. Daarvoor werkte Martin ruim 20 jaar als ingenieur en manager, in binnen- en buitenland. Hij is o.a. auteur van Risicogestuurd Werken in de Praktijk.