Samenwerking
Deze collegereeks is een samenwerking tussen het platform Executive Finance, Nyenrode Business Universiteit en Vakmedianet.

Locatie
Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen
Routebeschrijving >>

Tijden
Het programma van de Finance Summer Classes begint op 24 augustus en eindigt op 27 augustus. Op alle dagen vind er een Finance Summer Class plaats in de ochtend en middag/avond. Het ochtenddeel start om 09.00 uur en eindigt omstreeks 14:30 uur. Het middagdeel start om 15:00 en eindigt omstreeks 21:00 uur. De Finance Summer Classes zijn inclusief lunch, diner en literatuur. 

Inschrijfgeld
• Het inschrijfgeld bedraagt € 599 per persoon, per Summer Class, excl. btw.
Het inschrijfgeld voor alle 8 Finance Summer Classes bedraagt € 3.999,- per persoon, excl. btw.

De prijs is inclusief een certificaat van deelname van Executive Finance, en Nyenrode Business Universiteit.

Trainingen op maat
Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega’s of medewerkers met dezelfde leervraag of wilt u iedereen actief meenemen in een strategische verandering? Kies dan voor een training op maat. Samen ontwikkelen we een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op jullie behoeften. De leerdoelen, sprekers en te behandelen onderwerpen, oefeningen en voorbeelden stemmen we af op jullie wensen en dagelijkse praktijk.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / de opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event / de opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag (inclusief indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

Verhindering
Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via inschrijven@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.