ORIGINAL'S in actie!

Het is inmiddels een wereldwijd nieuws geworden. I.v.m Corona Virus (COVID 19) kunnen veel kinderen hun verjaardag niet vieren. 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn organisator van Original Made By Micha en Original Kido. OMBM bestaat al 5 jaar en is al 3 jaar erkend. OKIDO bestaat 1 jaar. Wij zijn bestemd voor alle doelgroepen. Wij staan graag voor onze klanten graag, zelf als het budget minder is. Wij proberen ervoor te zorgen dat iedereen een onvergetelijke dag gaan hebben met betrekking tot een van onze services of producten. Wij kunnen aan al uw wensen voldaan.

Wat is onze doel?

Wij willen de kindjes helpen die hun verjaardag niet meer kunnen voorzetten i.v.m het corona virus. Wij willen deze kindjes nog steeds jarig laten voelen door middel van een verjaardag cadeau-pakket. Wij willen dat deze kindjes alsnog een glimlach bezorgen.

Voorwaarden

Deelnemen kan t/m 2 juni 2020. Mocht het zijn dat er een verlenging gaat komen betreft maatregelen. Dan zullen wij het verlengen voor het gehele jaar door. Hiervoor gelden dan andere regels. 

Deelnemen kan van kinderen van 1 jaar t/m 12 jaar.

1 aanmelding per kind per aanvrager. Wij controleren alle gegevens strikt. Wij willen andere kinderen ook een cadeautje geven dus denkt u ook hier aan. Wij danken u ook voor uw medewerking hier voor. 

Na afloop van aanmelden kunt u het niet meer wijzigingen dus wij vragen u de ingevulde gegevens goed te controleren. Zodra u een kindje heeft aangemeld zullen wij u een bevestigingsbericht sturen. Zodra de aangegeven datum bijna plaatst zal vinden zullen we een mededeling sturen betreft uw aanvraag voor het 'Verjaardag Cadeau-pakket'. 

Het aanmelden is geheel GRATIS u dient enkel verzendkosten te voldoen.

 

Voor meer informatie neem contact met ons op of neem een kijkje op onze Facebook Pagina. 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren