Actualiteiten en inspiratie in de coronacrisis

Dinsdag 28 april 2020 om 19.30 uur


Onze corona taskforce informeert klanten en mth medewerkers over alle verschillende regelingen die vanuit de overheid geïntroduceerd zijn. We doen dit via onze nieuwsbrieven, artikelen op de website en social media.

Veel regelingen zijn inmiddels bekend bij ondernemers. Tijdens dit webinar zoeken we de actualiteit met betrekking tot de laatste ontwikkelingen. En het is mogelijk om vragen te stellen.

Ook laten we ons graag inspireren door verhalen van ondernemers. Ondernemers die plots zijn geconfronteerd met wegvallende omzet vanwege gedwongen sluiting en hoopvol uitkijken naar de toekomst.
 

Onderwerpen

Arie Lengkeek (commercieel manager mth) gaat in gesprek met horecaondernemer Peter Otten (Eetcafé De Schans in Vinkeveen) èn met Danny van Dijk (Nautilus Health Club in Nijkerk).

Johan Fokkens (belastingadviseur mth en deel van de Corona Taskforce binnen mth) gaat in op de laatste stand van zaken rond de coronacrisis en zal vragen beantwoorden.


Vragen

Wij doen er alles aan om de ingestuurde vragen tijdens ons webinar te beantwoorden; brandende vragen kun je vast meesturen via deze aanmeldlink.

Het webinar wordt opgenomen zodat je dit nog eens terug kunt kijken.

Eetcafé De Schans in Vinkeveen

 

Nautilus Health Club in Nijkerk