Actualiteiten en inspiratie
in de coronacrisis

met extra focus op personeelsmanagement

dinsdag 26 mei 2020 om 19.30 uur

 

Afgelopen maand organiseerden wij het webinar "Actualiteiten en inspiratie in de coronacrisis". Wat ons betreft een groot succes, daarom in mei een nieuw webinar over de laatste ontwikkelingen én met inspiratie van andere ondernemers.

Onze corona taskforce informeert nog steeds onze klanten en mth medewerkers over alle verschillende regelingen die vanuit de overheid geïntroduceerd zijn. We doen dit via onze nieuwsbrieven, artikelen op de website en social media en sinds vorige maand ook door middel van webinars.

In dit webinar gaan we dieper in op de persconferentie van 20 mei en het effect van de maatregelen op ondernemers die live aansluiten. Ook focussen we op personeelsmanagement in de coronacrisis én het is mogelijk om vragen te stellen.

 

Onderwerpen

Arie Lengkeek (commercieel manager mth) gaat in gesprek met Berend Jan van der Steeg (Van der Steeg Ontwikkelen en Bouwen in Genemuiden). Hoe vergaat het hem en collega-bedrijven in de bouwsector? Ziet hij nog uitdagingen op lange- en korte termijn en hoe probeert hij hierop in te spelen?

Ook schuift onze eigen bestuursvoorzitter Olaf ten Hoopen aan. Welke ontwikkelingen ziet hij bij klanten en ondernemers? Wat zijn zijn ervaringen met thuiswerkende collega's?

Als laatste ondernemer zal Jantine van Denderen (evenementenlocatie Fort Voordorp in Groenekan) vertellen over de beslissing om de deuren en de onderneming na ruim 23 jaar te sluiten in en door de coronacrisis.

Johan Fokkens (belastingadviseur mth en deel van de Corona Taskforce binnen mth) en Liesbeth Leijten (senior adviseur juridische zaken) gaan in op de laatste stand van zaken rond de coronacrisis en zullen vragen beantwoorden. 
Deze keer focussen we specifiek op personele zaken en kwesties rondom de coronacrisis.

 

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens ons webinar te beantwoorden; brandende vragen kun je vast meesturen via deze aanmeldlink.

Het webinar wordt opgenomen zodat je dit nog eens terug kunt kijken.

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Deze vraag kregen wij van een ongeruste ondernemer. Tijdens dit webinar van mth kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.