Congres Wijkteams 2021
Integraal werken in de wijk

 

Donderdag 20 mei 2021 | ReeHorst, Ede

 

Geef hieronder je postadres door, zodat wij je van te voren een congrespakket kunnen sturen. De deadline hiervoor is maandag 17 mei 10.00 uur, bij aanmeldingen na deze datum kunnen wij helaas vanwege logistieke redenen geen pakket meer sturen.

Let op! Vergeet na het invullen van je adres niet om onderaan de pagina je gegevens op te slaan. 

Aanmelden

€ 349,00

Totaal: € 349,00

Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie onze website) behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

Deelnemer contactgegevens (Gegevens hoofdboeker bij een groepsaanmelding*)

*Groepen van 2 of meer personen (collegatarief) moeten in één keer worden aangemeld en worden op één factuur (op naam van de hoofdboeker) gefactureerd. Zie de knop onderaan: 'Opslaan en extra persoon toevoegen'. Let op: de collegakorting wordt pas zichtbaar bij het aanmelden vanaf de 2e persoon.

Factuuradres

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Als deelnemer sluit ik extra voordelig een nieuw Zorg+Welzijn abonnement af.

Als deelnemer van dit congres profiteer ik van 20% korting, ik betaal het eerste jaar slechts € 148,80 in plaats van € 186,00.* Ik ontvang binnen één dag een e-mail met een link waar ik aanvullende gegevens achterlaat om het Zorg+Welzijn-abonnement te activeren. Na activatie krijg ik toegang tot Zorg+Welzijn digitaal en ontvang ik het tijdschrift Zorg+Welzijn 6x per jaar op mijn deurmat.

*Abonnement tot wederopzegging. Deze actie geldt alleen voor nieuwe abonnees, niet voor bestaande abonnees. 

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld