Wat leuk dat je aanwezig wilt zijn tijdens het Fair Academy symposium bij Château St. Gerlach! 

 

Op maandag 28 september zijn de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen aangekondigd. Één van de maatregelen is dat het aantal personen binnen per ruimte wordt beperkt tot 30. Deze landelijke maatregelen zijn in ieder geval tot 20 oktober van kracht. Op dit moment hebben wij nog goede moed en hoop dat het Fair Academy symposium op 20 november bij het prachtige Château St. Gerlach door kan gaan. Samen met de medewerkers van het congrescentrum hebben wij alle voorzorgsmaatregelen genomen om een veilige omgeving te creëren.  Vanzelfsprekend worden alle hygiënevoorschriften opgevolgd en houden wij de richtlijnen nauwlettend in de gaten om aanpassingen te doen waar nodig.

 

Om te registreren kun je hieronder je gegevens invullen. 

Als je meerdere personen wilt inschrijven, dan kan dat onderaan het formulier. De ingevulde gegevens worden ook gebruikt voor de deelnemerslijsten, naambadges en certificaten.

 

Tot 20 november 2020 in goede gezondheid!

 

Vriendelijke groet,

Claudia de Graaff

Fair Academy.nl

Na de inspirerende, leerzame lezingen is het tijd voor de borrel & bite. Een goed verzorgde borrel met lekkere hapjes. Hiervoor worden ingrediënten gebruikt van lokale leveranciers van Château St. Gerlach en van het landgoed zelf. Om verspilling tegen te gaan horen wij heel graag of je bij de borrel aanwezig bent. Natuurlijk hopen we dat je gezellig blijft!

Met mijn registratie ga ik akkoord met de algemene- en annuleringsvoorwaarden en het gebruik van mijn gegevens voor deelnemerslijsten.

link naar voorwaarden

naar de homepage van Fair Academy

 

€ 465,00
€ 395,00
€ 325,00
€ 355,00
€ 325,00

Totaal: € 0,00

evenementen met 100 man
 evenementen met 100 man