Uitzending gemist? Bekijk hier de ARC20 Awards

De winnaars ARC20 Awards zijn bekend!

Tijdens een feestelijke live uitzending vanuit de Mediahaven in Amsterdam zijn de winnaars bekend gemaakt van de ARC20 Awards. Uit ruim 350 inzendingen hebben onafhankelijke vakjury’s in zes categorieën winnende projecten geselecteerd. Daarnaast is Jo Coenen onderscheiden met de ARC20 Oeuvre Award en mochten Jasper Stevens & Karel Verstraeten de ARC20 Jong Talent Award in ontvangst nemen.

Download de ARC Special inclusief juryrapport

ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Het is dé ontwerpprijs van stoel tot stad. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, stedenbouw, interieur, meubel, detail, innovatie, jong talent en oeuvre.

Het doel is om de betekenis en de kracht van het ontwerp te vieren en voor een breed publiek te promoten. De ARC Awards hebben inmiddels een vaste plaats verworven in het Nederlandse architectuurlandschap. Het winnen van een Award kan voor een ontwerper van belang kan zijn voor een volgende stap of voor het aanpakken van een nieuwe opgave. Bovendien zorgt het voor het verkrijgen van waardevolle aandacht en het winnen van prestige. Het feit dat iedere Award wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury maakt ze tot een bijzonder instrument voor de architectuur.

 

> Bekijk hier wie de winnaars van de ARC19 Awards zijn

Aftermovie ARC19 7 november 2019