Fellow Rotarians, waarde inkomend-voorzitters D1600,

Hartelijk welkom op de website van de first ever online versie van het P(residents)-E(lect) T(raining) S(eminar) 2020, dat nu zal worden gehouden in de periode tussen 25 juni 19.00 uur en 29 juni ca. 20.00 uur en waar jullie deelname als inkomend clubvoorzitters vanuit Rotary vóór 1 juli verplichte kost is. Op deze site vind je alle benodigde informatie overzichtelijk bij elkaar.

Afgaande op onze geanimeerde en inspirerende pre-PETS bijeenkomsten in november heb ik er alle vertrouwen in dat ook deze alternatieve, corona-proof online PETS positief zal uitpakken.

We hebben geprobeerd het programma van de in maart geannuleerde PETS zoveel mogelijk te handhaven. Met de 2 livestreams (van de BN'er en mijzelf) en de 4 workshops (te bekijken op een door jullie zelf gekozen tijdstip in de periode 26-29 juni) willen wij graag jullie kennis over Rotary helpen verdiepen en daarmee inspiratie te bieden.

Het programma past goed bij het nieuwe jaarthema van de Duitse inkomend wereld-President Holger Knaack (‘Rotary opens opportunities’). Dat thema heeft met name tot doel de omvang en impact van de service van de 1,2 miljoen Rotarians aan de maatschappij te vergroten. Daarmee kunnen we mooi ons in Nederland erg gedateerde imago bij de lokale media en het publiek helpen ombuigen.

Voor de planning is het noodzakelijk dat we vóór 13 juni a.s. van iedereen vernemen of zij/hij ook daadwerkelijk aan de gehele online PETS zal deelnemen. We rekenen op jullie allemaal en we vragen je om je daartoe z.s.m. aan te melden.

Zoals al eerder aangegeven: let's have FUN in 'ons' Rotaryjaar !

 

Hartelijke groet,

Paul van Grevenstein

DGE - Governeur 2020-2021
District 1600

 

  

 

Maak je project bekend op: Rotaryhelpt.nl

Bekijk ook dit filmpje: Waarom Rotary?

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren