POM op locatie/lunchwebinar

WEGENS SUCCES HERHAALD!

Metingen omgevingstevredenheid bij project Amstelveenlijn

30 juni 2020

12.00-13.30 uur

Via Microsoft Teams

 

Inhoud

Met een budget van 300 miljoen euro wordt de voormalige sneltramverbinding tussen Westwijk en Amsterdam Centraal Station omgebouwd naar een veilige, snelle en betrouwbare tramverbinding tussen Westwijk en station Amsterdam Zuid. De vernieuwing van de Amstelveenlijn wordt gerealiseerd door de afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam in opdracht van de Vervoerregio Amsterdam.

Het is een indrukwekkend project waarin logistieke verbeteringen hand in hand gaan met groot onderhoud in een drukke stad. Zo wordt voorzien in drie ongelijkvloerse kruispunten, nieuwe haltes en een opstelplaats in de Legmeerpolder. Ingrijpend, maar alles in het belang van reizigers, omwonenden en verkeersdeelnemers.

Mede gezien de impact van de werkzaamheden wordt hoog ingezet op de beleving van de omgeving en wordt de omgevingstevredenheid van stakeholders structureel gemeten. We besteden daarom in dit webinar vooral aandacht aan hoe dit is vorm gegeven. Je bent virtueel van harte welkom op 30 juni a.s.

Als je je opgeeft, zul je een link ontvangen waarmee je kunt inloggen. Harold Topper (Omgevingsmanager Amstelveenlijn) neemt je dan mee in de omgevingsgevoelige aspecten van het project Amstelveenlijn. Daarna geeft Bart van Emden (www.stakeholderjourney.nl ) een korte toelichting over hoe voor dit project is gewerkt met een online panel (met meer dan 1000 deelnemers…) en hoe dit panel is ingezet om de tevredenheid van de stakeholders structureel te meten. Wij dagen je uit om met ons van gedachten te wisselen over de toegevoegde waarde van structureel meten, de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement en de uitdagingen die wij daarin tegenkomen. Uiteraard krijg je ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

 

Praktische informatie

Zorg dat je op tijd bent!

 

Organisatie van de dag

Van Emden Marketing Consultancy BV (www.stakeholderjourney.nl) in nauwe samenwerking met:
Gemeente Amsterdam
Vervoerregio Amsterdam
AT Osborne

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren