mth talks!

dinsdag 1 september om 19.30 uur

 

1 september om 19:30 uur is het zover: onze eerste mth talks! Een gloednieuw, online concept om actuele en relevante thema's onder de aandacht te brengen bij ondernemers. Het eerste onderwerp van mth talks! is: 
 

Hoe als ondernemer om te gaan met onzekerheid in de toekomst?


Van de coronacrisis hebben we geleerd dat je niet alles kunt voorspellen én voorkomen. Het is daarom belangrijk om bezig te zijn met risico's én kansen die zich (mogelijk) voordoen in de toekomst. Met onderstaande sprekers hopen we jou te inspireren om bewust te kijken naar- en om te gaan met mogelijke kansen en risico's.

Een expert op gebied van risicoleiderschap is Martin van Staveren. Hij schrijft, adviseert en doceert over realistisch(er) omgaan met onzekerheden, risico's én kansen. Hij schreef de boeken Risicogestuurd Werken in de Praktijk, Risicoleiderschap en Iedereen Risicoleider en is kerndocent aan de executive masteropleidingen Risicomanagement en Public Management van Universiteit Twente. Ook begeleidt hij verschillende organisaties met hun risicomanagementonderzoek.

Tijdens de mth talks! op 1 september vertelt hij meer over:
- De essentie van risicoleiderschap (wat, waarom en hoe).
- De rol die jij kunt vervullen op gebied van risicoleiderschap binnen jouw organisatie.
- 3 tips, waar jij de volgende dag al mee aan de slag kunt binnen jouw organisatie!

Daarnaast schuift een ondernemer aan, om te vertellen hoe hij met zijn onderneming  en de toekomst bezig is. Houd onze social media kanalen in de gaten, want de ondernemer wordt binnenkort bekend!

Als ondernemer kun je veel zelf doen om risico's en kansen in kaart te brengen en actie te ondernemen. Pieter Steltenpool (partner en belastingadviseur bij mth) vertelt hier meer over en neemt je ook mee in wat mth kan betekenen op zowel financieel als juridisch gebied.

In ongeveer 30 minuten geven we je een frisse blik die jou en je onderneming kunnen helpen. Zorg ervoor dat je er bij bent en meld je nu gratis aan voor de mth talks! op dinsdag 1 september om 19:30 uur! Aanmelden kan hier

 

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens ons webinar te beantwoorden; brandende vragen kun je vast meesturen via deze aanmeldlink.

Het webinar wordt opgenomen zodat je dit nog eens terug kunt kijken.

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar van mth kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.