Food Law Update
 


📽 LIVE Online Seminar

 

 

 

 

 

 

 

De Food Law Updates van VMT zijn een serie live online seminars, waar u op het gebied van levensmiddelenwetgeving in de keten kennis kunt opdoen. Relevant en direct toepasbaar. Van nieuwe wetgeving tot de jurisprudentie van bestaande regelgeving.
 


 

De volgende live Food Law Update staat gepland in het voorjaar van 2021.
 

In de live online seminar krijgt u op uw eigen werkplek of thuis de essentiële kennis over levensmiddelenwetgeving, die u nú nodig heeft. U bent op de hoogte op van de relevante wet- en regelgeving en u weet hoe u deze toepast in de praktijk. 

 

Up-to-date in één ochtend over 4 onderwerpen

Verdiep u in korte tijd in belangrijke topics binnen voedselveiligheid. Aan de hand van recente jurisprudentie, voorbeelden en tips lichten ze de actualiteiten toe. Actueel, helder en praktijkgericht. 

Met extra netwerkmogelijkheden!


Zoals live video-interacties tussen deelnemers, chatfuncties, meerdere gelijktijdige virtuele rondetafelgesprekken en een expostand voor interactie met onze kennispartners.

Op uw gemak de online seminar terugkijken

De seminar kunt u live volgen of op een later tijdstip terugkijken. Na afloop is de seminar direct on demand beschikbaar en zijn alle onderdelen ook als webinars terug te kijken.

 

 

Complete leergang Food Law Update 2020

 

Heeft u de Food Law Updates 18 juni en 29 september 2020 gemist? Geen probleem, wij bieden de complete leergang Food Law Update 2020, bestaande uit 2 online seminars, aan voor € 445 (excl. BTW) per persoon (als abonnee van VMT betaalt u slechts €345). Ga naar de aanmeldpagina voor het Food Law Update Compleet pakket.

Bestel het Food Law Update Compleet pakket>

 

 

 

 

Dit stond op het programma van Food Law Update II:
 

 Nieuwe ontwikkelingen in allergenen(management): Over Codex-eisen, de NVWA-interpretatie, de SimplyOK versie 3.0 en afnemerseisen. 

  Claims vegan: Wat houden de claims vega en vegan precies in volgens de levensmiddelenwetgeving?   

 Een update (van het NVWA-dossier) over additieven

 Internationale handel biedt bedrijven volop kansen: Waar moeten bedrijven rekening meehouden, waar lopen zij vaak tegen aan en welke oplossingen hebben zij hiervoor gevonden? 

Na afloop van iedere masterclass is er genoeg tijd om vragen te beantwoorden. In één ochtend is uw kennis van deze belangrijke zaken weer helemaal up-to-date! 

Bekijk het programma

 


Beoordeling Food Law Update I


Gemiddelde score: 4.1 uit 5

41 beoordelingen

Lees de reviews van de eerste Food Law Update>

 

 

Uw voordelen van een online seminar:


✔️ U bent virtueel bij elkaar en niet fysiek (geen risico).

✔️ In een aangepast verkort programma in één ochtend toch op de hoogte van verschillende belangrijke thema's binnen voedselveiligheid.

✔️ Na afloop direct on demand beschikbaar. De diverse onderdelen zijn ook apart terug te kijken.

✔️ Ruime netwerkmogelijkheden, zoals live video-interacties tussen deelnemers, chatfuncties, meerdere gelijktijdige virtuele rondetafelgesprekken en een expostand voor interactie met onze kennispartners. Krijg direct live vragen beantwoord en interactief middels poll-vragen.