Lieve collega,
 
Het lijkt erop dat we weer langzaam maar zeker "open" gaan en bij veel organisaties wordt alweer gedeeltelijk op kantoor gewerkt.
Wij merken het in ieder geval aan de aanvragen en verlengingen die de afgelopen week, in een veelvoud van de weken daarvoor, bij ons binnenkomen. Dat geeft veel vertrouwen!
En het feit dat wij een unieke propositie hebben (hoogwaardige secretariële bestuurs- en directie ondersteuning) in een bijzondere markt (die hele grote publieke sector) maakt ook, dat wij met elkaar vooralsnog goed door deze gekke periode komen.
 
Samen met jullie hebben wij laten zien dat wij in drie weken tijd, naast fysiek aanwezige ondersteuning, ook op afstand (en dus virtueel) het verschil kunnen blijven maken. Echt fantastisch!!
 
Om ook te horen hoe jullie het persoonlijk hebben ervaren (naast de gesprekken en/of bezoeken/wandelingen die jullie met je regiodirecteur hebben) wil ik je uitnodigen om je in te schrijven voor één van de aankomende MS Teams bijeenkomsten die ik de komende periode met jullie wil gaan doen. Geheel vrijblijvend (voel je niet verplicht!), maar ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen van de afgelopen maanden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus geef s.v.p. even een 1e en 2e voorkeur op (inclusief je e-mailadres waar je op uitgenodigd kan worden). En als jullie overlopen van enthousiasme en alles staat vol, dan plan ik gewoon weer bij 🙂.
 
Klik hier om je voorkeur(en) door te geven.
 
Hartelijke groet,
Marinel van de Velde
directeur topsecretaresses
 
 
 
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren