Prinsjesdag 2020

 

Prinsjesdag vindt dit jaar plaats op dinsdag 15 september.
De Troonrede wordt dit jaar niet uitgesproken in de Ridderzaal, maar in de Grote Kerk in Den Haag.

Ook onze Prinsjesdag bijeenkomst ziet er dit jaar anders uit dan anders. We hebben ervoor gekozen om in 2020 geen grote live evenementen te organiseren, maar dat betekent niet dat er geen Prinsjesdag bijeenkomst is.

We nodigen je graag digitaal uit op woensdag 16 september om 19.30 uur voor een speciaal Prinsjesdag webinar. We gaan tijdens de uitzending in op de nieuwe plannen van het kabinet en de gevolgen voor bedrijven en ondernemers. 

We zetten de belangrijkste punten uit de Troonrede voor je op een rijtje.

De Staatssecretaris van Financiën kondigde aan dat alle bekende plannen rondom de aanpassing van de heffing box 3 van tafel zijn. Welke plannen - en wellicht al wetsvoorstellen - daarvoor in de plaats komen, zal met Prinsjesdag bekend worden gemaakt. Althans, dat is de toezegging. Tijdens het webinar vertellen wij hier meer over en geven onze eerste reactie.

Benieuwd wat de gevolgen van het Belastingplan voor jou en je onderneming zijn? Heb je een brandende vraag? Die kun je tijdens het webinar stellen en onze specialisten doen hun best om deze vragen direct live te beantwoorden.

Noteer deze datum in je agenda of meld je nu vast aan met deze link.

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar van mth kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.