Klantenmiddag Proeftuin Randwijk 13 juli 2020

Beste klant,

Al een aantal jaren investeert Agrifirm in de zoektocht naar ‘groenere’ oplossingen voor de teelt van appel en peer. Graag willen wij je hierbij betrekken en samen de resultaten bekijken. Welke voortgang zien we en wat is klaar voor de praktijk? Graag nodigen wij je daarom uit voor onze klantenmiddag.

Dunning
Dit is het moment om de balans op te maken. Wij besteden aandacht aan de dunning op peer. Bij de Proeftuin kun je de invloed van hagel en wind zien. De stukken onder de hagelnetten hebben geen hagelschade en ook geen windschade. Hier hangen de Conference zwaar en moeten ze gedund worden.

Vruchtrot
Er zijn tijdens de klantendag mooie resultaten te zien van de bewaarproef op appel. Onze teeltspecialisten praten je bij over de laatste ontwikkelingen tijdens de klantenmiddag, zodat dit teeltseizoen nog de beste keuze gemaakt kan worden.

Onkruidbestrijding
Tijdens de klantendag bespreken we de alternatieven voor de onkruidbestrijding en laten we het voordeel van een winterbehandeling zien.

Kom je ook?
Je bent van harte welkom op onze klantendag, maandag 13 juli van 14.00 tot 16.00 uur op de Proeftuin Randwijk aan de Lingewal 1b te Randwijk.

Programma

13.45 – 14.00 Inloop en ontvangst
> Onkruidbestrijding
> Bewaarproef 2019 - vruchtrot
> Chemische dunning peer

16.00 Afsluiting door Nico van Geest

Voor een goede organisatie van deze middag en vanwege het beperkte aantal toegestane bezoekers vanwege onze coronamaatregelen, vragen wij je om je vooraf aan te melden via onderstaande button.  Aanmelden is verplicht.

Graag tot ziens op 13 juli!

Team Fruitteelt

9 events tips voor een nog groter succes
 9 events tips voor een nog groter succes