Beste relatie,

Bent u op zoek naar een (nieuwe) stagiair van de opleiding Finance, Tax and Advice - Tax, Law & Economics (FTA-
TLE)? Registreer u dan via het tabblad Aanmelden.

In het derde jaar van de opleiding FTA-TLE gaat de student 20 weken op stage, 4 dagen per week (dinsdag t/m vrijdag). Het doel is om de student kennis te laten maken met de fiscale praktijk. Daarnaast krijgt de student de mogelijkheid om de theoretische kennis in de beroepspraktijk toe te passen en zijn/haar professionele houding en vaardigheden te ontwikkelen.

De student draait mee in de werkzaamheden van de stageplek en de student heeft 1 uur per dag nodig om aan school te werken. Tijdens de stageperiode schrijft de student een onderzoeksplan over een probleem dat zich voordoet in de fiscale praktijk. Ook zal de student een verslag schrijven over zijn/haar stage waarin hij/zij een ontwikkeling moet laten zien vanaf week 1 tot week 20. 

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

  • (voorbereidende) aangiftewerkzaamheden (op het gebied van omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting)
  • eenvoudige, fiscale advisering, aanbiedingsbrieven opstellen of adviesbrieven naar cliënten, memo’s, bezwaarschriften. 
Start stage: 1 september 2020
Einde:  31 januari 2021
Werkdagen:  4 dagen: di t/m vrij (in totaal 80 dagen)
Terugkomdag school/ online les: maandag

 

We komen graag in contact met bedrijven die geïnteresseerd zijn in stagiair(e)s. Indien nadere toelichting nodig is over de stage, dan geven we die graag.

 

Met vriendelijk groet, 

Karen Leunissen

Stagecoördinator

Opleiding Finance, Tax and Advice - Tax, Law & Economics 

Hogeschool Rotterdam Business School