Startbijeenkomst Take-off

 

Zoals eerder aangekondigd in de toekenningsbrief van NWO, bent u van harte welkom op de startbijeenkomst Take-off op donderdag 24 september 2020. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is het vooralsnog onduidelijk of de bijeenkomst digitaal of fysiek zal plaatsvinden.

Als de startbijeenkomst een virtuele bijeenkomst wordt nodigen wij u uit voor via Cisco Webex. Een fysieke startbijeenkomst zal in Utrecht plaatsvinden, op een externe locatie. De bijeenkomst duurt  voor de gehonoreerden van 9.30 tot 14.00. Voor lunch zorgen wij!

U kunt zich aanmelden tot en met donderdag 14 september 2020, 12.00 uur via het aanmeldformulier op deze pagina.

Wij zijn verheugd dat we 9 vroegefasetrajecten en 27 haalbaarheidsstudies kunnen financieren. Graag nodigen wij u als gehonoreerde, lid van een van de selectiecommissie(s), valorisatiepartner of spreker uit om aanwezig te zijn. De startbijeenkomst biedt u:

  • Een inspirerende dag met volop mogelijkheden om te netwerken met uw mede-gehonoreerden, commissieleden of tegenhanger bij een universitair valorisatiecentrum;
  • Bruikbare inzichten van Take-off ondernemers en experts;
  • Praktische informatie over uw gehonoreerde project en de procedures van Take-off.

Let op: u kunt andere direct betrokkenen bij uw start-up of haalbaarheidsstudie meenemen. Deze personen moeten zich wel apart aanmelden, in verband met de catering. De voertaal van deze bijeenkomst is Nederlands.

Graag tot ziens op 24 september!

 

Namens het Team Take-off,

Xavier Weenink

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren