Geachte heer, mevrouw,

Het maximaal aantal aanwezigen bij de lezing "Astronomische raadsels" is inmiddels bereikt. Het is voor u dus helaas niet mogelijk om fysiek aanwezig te zijn. Als u uw gegevens achterlaat voor de livestream, komt u tevens op de reservelijst. We nemen dan contact met u op als er plaatsen vrijkomen.


Het gesprek wordt tevens live uitgezonden via onze website. Indien u uw gegevens invult op onderstaand aanmeldformulier, ontvangt u op de avond van de lezing rond 19.30 uur via het door u opgegeven e-mailadres een link om de uitzending online te volgen via uw computer, laptop of tablet.


Let op: U kunt een tweede persoon registreren door op de knop "Opslaan en extra persoon toevoegen" te klikken (rechts onderaan).

Met vriendelijke groet,

 

Studium Generale
sg-lectures@maastrichtuniversity.nl
043-3885307

Met het invullen van dit aanmeldingsformulier gaat u akkoord met onze disclaimer en het privacyreglement. Klik hier voor ons privacyreglement.

Tevens gaat u met het invullen van dit aanmeldingsformulier akkoord met het gebruik van uw gegevens om emails te sturen m.b.t. de Studium Generale activiteit(en) waar u zich voor aanmeldt.