BouwMachines Kennisdag Online 

Na 4 succesvolle edities van de BouwMachines Kennisdag in 2016, 2017, 2018 & 2019 organiseert BouwMachines i.s.m. BMWT en Bouwend Nederland, dit jaar een live webinar met als thema:

Duurzaam ondernemen (in crisistijd)

U kunt dit thema op twee manieren uitleggen, en dat is ook precies de bedoeling. In het webinar komen onderwerpen aan de orde die een directe relatie hebben met de Corona-crisis: hoe kan uw bedrijf het hoofd boven water houden? Met andere woorden: Hoe bent u met uw bedrijf verzekerd van een duurzame toekomst?

Emissievrij werken

De tweede belangrijke invalshoek is de aanhoudende druk vanuit opdrachtgevers en de overheid om emissiearm of zelfs emissievrij te werken. Ook tijdens en na Corona blijft dit voluit actueel. Hoe kunt ú duurzamer gaan werken op het gebied van klimaat en milieu?

Exclusief interview met Maxime Verhagen

Naast het webinar bieden wij u ook een exclusief interview met Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland en Chris Ploegmakers, eigenaar van Aannemingsmaatschappij Ploegam. Zij praten o.a. over de inzet en mogelijkheden van elektrische mobiele werktuigen. En gaan in op deze stelling:

Gww-bedrijven moeten nu investeren in duurzaam, emissievrij materieel willen zij over tien jaar nog bestaan.

Mis het niet en houd de ochtend van 10 december vrij om uw kennis te verrijken. Meer informatie volgt.