Meet the Future Business Professionals

 

Op 29 oktober 2020 vindt het eerste online Afstudeerevent van de Hogeschool Rotterdam Business School plaats. Het evenement waarbij bedrijven en vierdejaarsstudenten van de commerciële, financiële, management en internationale segmenten met elkaar kunnen netwerken.

 

Het evenement zal volledig digitaal plaatsvinden en zoveel als mogelijk de fysieke ervaring benaderen. In de online lobby heten wij u die dag van harte welkom, de studenten kunnen uw bedrijf bezoeken in uw eigen ingerichte virtuele bedrijvenstand, real-time met u netwerken en diverse onlineworkshops volgen. 

 

Hoe ziet het programma eruit?

Opening 15.00-15.10 uur

Het event start met een gezamenlijke opening waarin we de student meenemen in de wereld van de beginnende business professional.

 

Netwerken: 15.10-16.30 uur
In de virtuele bedrijvenstands kunnen de studenten op een informele manier met vertegenwoordigers van bedrijven in gesprek gaan over de aangeboden praktijkvraagstukken of afstudeerplekken. Het contact zal verlopen via de chat of middels videobellen. Er kan ook een connectieverzoek achtergelaten worden.

 

Workshops 15.15-16.30 uur

Parallel aan het netwerken vinden diverse workshops plaats voor de studenten op het gebied van Personal Branding, LinkedIn en online netwerken.

 

Deelnemen aan het afstudeerevent?

  • Deelname is kostenloos. De organisatie dient minimaal 1 praktijkvraagstuk en/of afstudeerplek aan te bieden.
  • Deelnemende bedrijven dienen een computer/laptop die via een UTP kabel verbonden is met het internet, met een goede camera en microfoon te gebruiken.
  • Wij adviseren bedrijven die middag twee medewerkers beschikbaar te hebben om te netwerken met studenten en online vragen te kunnen beantwoorden.