Aanmelden Test Congres
De online editie van het Test Congres is bedoeld voor mensen die zich professioneel bezighouden met testen en hiervoor verantwoordelijk zijn binnen een gebruikersorganisatie. Toegang voor deze doelgroep is gratis.

€ 0,00

Totaal: € 0,00

Maatregelen m.b.t. COVID-19:

Dit congres organiseren wij op basis van de richtlijnen van het RIVM, betreffende de veiligheid en het aantal deelnemers dat wij mogen ontvangen. Omdat wij niet weten welke richtlijnen van kracht zullen zijn op 17 november a.s. kan het zijn dat wij tegen die tijd een deel van de deelnemers helaas niet mogen verwelkomen.

Uiteraard houden wij alle geregistreerde deelnemers op de hoogte van de ontwikkelingen.

Annuleringsvoorwaarden: 

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar:  klantenservice@agconnect.nl. Meld je je binnen twee weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt een administratief bedrag in rekening te brengen van 50 euro ex btw. Jouw plaats mag door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Portretrecht:

Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kun je je melden bij de organisatie.

duurzame evenementen organiseren
 duurzame evenementen organiseren