Aanmelden Cloud Congres
Het Cloud Congres is bedoeld voor mensen die zich professioneel bezighouden met het beheer van de Cloud en hiervoor verantwoordelijk zijn binnen een gebruikersorganisatie. Toegang voor deze doelgroep is gratis.

€ 0,00

Totaal: € 0,00

Maatregelen m.b.t. COVID-19:

Dit congres organiseren wij op basis van de richtlijnen van het RIVM, betreffende de veiligheid en het aantal deelnemers dat wij mogen ontvangen. Omdat wij niet weten welke richtlijnen van kracht zullen zijn op 8 decembera.s. kan het zijn dat wij tegen die tijd een deel van de deelnemers helaas niet mogen verwelkomen.

Uiteraard houden wij alle geregistreerde deelnemers op de hoogte van de ontwikkelingen.

Annuleringsvoorwaarden: 

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar:  klantenservice@agconnect.nl. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt een administratief bedrag in rekening te brengen van 50 euro ex btw. Uw plaats mag door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Acceptatie onder voorbehoud:

Jouw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer je niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met je op te nemen om de aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers.

7 event trends in 2020 en hoe je deze
 7 event trends in 2020 en hoe je deze