Voor de Masterclass van Glen Gabbard in de ochtend is helaas geen plaats meer beschikbaar!
Stuur een mail naar nvp@psychotherapie.nl als u op de wachtlijst geplaatst wilt worden.
U kunt nog wel live of online deelnemen aan het middagprogramma inclusief de lezing van Glen Gabbard. 

De Dag van de Psychotherapie is dit jaar wat anders dan u gewend bent. De dag bestaat uit twee delen. U kunt de hele dag live* aanwezig zijn in de Beurs van Berlage, maar u kunt ook kiezen voor alleen de ochtend of de middag live*. Daarnaast is het mogelijk om de middag online te volgen.

* Bij live deelname is de lunch inbegrepen.

€ 140,00
€ 110,00

Totaal: € 0,00

Vul hieronder registratienummer/ gebruikersnaam in van uw dossier(s) in pe-online. Toegekende accreditatiepunten worden dan automatisch bijgeschreven.

PT-

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt. Deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in ons privacyreglement

Na de datum van inschrijving geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen: binnen die termijn kunt u altijd kosteloos annuleren. Als de betaling al is voldaan, wordt het inschrijfgeld binnen twee weken gerestitueerd. Bij annulering tot vier weken voor aanvang van de nascholing worden alleen administratiekosten ad € 30,- in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 4 weken voor de nascholing bent u verplicht het gehele inschrijfgeld te betalen. Als moment van annulering geldt de datum waarop de schriftelijke annulering is verstuurd. Men kan zich zonder kosten altijd laten vervangen door een collega.

Bent u genoodzaakt te annuleren wegens corona-gerelateerde klachten, neemt u dan even contact met ons op.

Tijdens De Dag van de Psychotherapie worden er foto’s gemaakt. De foto’s kunnen worden gebruikt voor verschillende (sociale)media uitingen, website en nieuwsbrief van de NVP.
Bij aanmelding voor de Dag van de Psychotherapie gaat u ermee akkoord dat we deze foto’s hiervoor gebruiken

tips om zo productief mogelijk thuis
 tips om zo productief mogelijk thuis